產前產後

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

請問有無人知屯門醫院食緊邊隻奶粉?

如題!
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

Re: 請問有無人知屯門醫院食緊邊隻奶粉?

UP

大宅

我六月中生既時候係食牛欄牌既,唔知而家係唔係一樣呢,你可以問下健康院或打去醫院度問下!
係呢,你今胎唔打算喂母乳咩?!

珍珠宮

baby627 寫道:
我六月中生既時候係食牛欄牌既,唔知而家係唔係一樣呢,你可以問下健康院或打去醫院度問下!
係呢,你今胎唔打算喂母乳咩?!

謝謝你,我會餵番人奶,我只是幫我家姐問,她8月生!謝謝!

複式洋房

s26

複式洋房

咦?!我幫襯開o個間藥材舖話屯門醫院係食緊萬朝喎~ ?-(
Honeybaby Yan Yan

複式洋房

而家係s26...你唔信咪算low
你話咩咪咩low

洋房

我亞嫂岩岩7月6號係屯門醫院生左個囡囡呀..
係食s26呀.....

複式洋房

上次講座姑娘話, 每幾個月都會轉一次奶粉商, 係公立醫院的規定. 現在好似係S26, 姑娘話mami可以自己在出院後自己喜歡與否而變奶粉牌子, 但在醫院就按照醫院的安排.

首頁

尾頁

跳至