美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

日本白兔牌HYTHIOL-C(去斑丸)

有冇媽咪試過?效果點?
$438可以食一個月,三個月為一個療程.
如果,真係有效,就唔算貴.

別墅

Re: 日本白兔牌HYTHIOL-C(去斑丸)

我聽公司"d"人講話"得".

男爵府

我個鼻哥都有d班, 雖然唔係好深色, 係陀BB後遺症黎... 真係好想整甩佢, 如果呢隻真係得既通知我一聲啦, 唔該!
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

洋房

Mummy,

做激光是可以的
一定要在醫院由醫生做
朋友兩面有廿幾年產後黑斑
在養和做每次四千元
做了廿多次褪了八成

禁止訪問

子爵府

伊華 寫道:
Mummy,

做激光是可以的
一定要在醫院由醫生做
朋友兩面有廿幾年產後黑斑
在養和做每次四千元
做了廿多次褪了八成

但唔小心晒到太陽D班又會再出wor.

男爵府

常滿 寫道:
我聽公司"d"人講話"得".
早知上次萬0做特價7.5折時買黎試啦.

公爵府

畀面勳章

kikilala 寫道:
我都食緊呀 ~ 都 o.k. o架
我諗住叫我同事去日本幫我再買, 平好多呀

日本賣幾多錢?

子爵府

好媽媽勳章

Debbie媽 寫道:
[quote]
kikilala 寫道:
我都食緊呀 ~ 都 o.k. o架
我諗住叫我同事去日本幫我再買, 平好多呀

日本賣幾多錢?[/quote][size=medium]真係幾貴,又唔知效果點?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Does it really work? :-P

禁止訪問

民房

呢隻白兔牌去斑丸其實係白兔牌解酒丸(完全一樣, 英文日文都係hythol-c). 唔信可以上白兔牌網頁睇下. 隻解酒丸張說明都話可以淡斑.

但食左咪好眼訓?

別墅

好媽媽勳章

我都想試呀.
邊度賣得最平呀??
[img align=left]http://mydeskcity.com/QTZY/GIF/7caicg/7caicg002.gif[/img]

別墅

係??? ?-(
dulcie 寫道:
呢隻白兔牌去斑丸其實係白兔牌解酒丸(完全一樣, 英文日文都係hythol-c). 唔信可以上白兔牌網頁睇下. 隻解酒丸張說明都話可以淡斑.

但食左咪好眼訓?

別墅

好媽媽勳章

我琴日買左一樽試下.
萬寧特價$394.
呢隻野係可以去斑, 解酒 同 消除疲勞.
可以消除疲勞, 應該唔會眼訓呀...
[img align=left]http://mydeskcity.com/QTZY/GIF/7caicg/7caicg002.gif[/img]

子爵府

咁你係買去班丸定解酒丸啊?
記得定時上黎報下料喎

別墅

好媽媽勳章

我買既係"鄧萃雯"賣廣告既去班美白產品.
但原來呢隻野同樣有解酒作用嫁.....神奇!!

男爵府

我見到好多人買呀,但係我覺得麻麻,因為要食3個月先開始有效,要成$1200蚊先開始work

男爵府

2019勳章

你0地可以去藥房check 0下, 我樓下間藥房行貨賣$368.

日本就賣$200到一樽.
違規簽名-超版代刪

大宅

喺日本係咪普通藥房就有得賣嘞?

hihicathk 寫道:
你0地可以去藥房check 0下, 我樓下間藥房行貨賣$368.

日本就賣$200到一樽.

首頁

尾頁

跳至