在職全職

跳至
[在職媽媽] 副學士

大宅

副學士

請問副學士難讀嗎?一星期要反多少日?

子爵府

Re: 副學士

我記得我家姐係日日番架 , 但有時番早 ,有時番夜law
有時仲會好夜先番屋企, 話做功課喎
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

大宅

Thanks! CutieSo,
咁辛苦架, 冇行添.

大宅

Most 副學士 are full time programmes; you need to attend classes only 15 hours each week but have a lot of assignments and projects to do, on top of the examinations, but some 副學士 is offered for adults under CAM at PolyU, you may take one or two courses in the evening each week until you've accumulated 60 credits (20 subjects).

別墅

LuLuCheung 寫道:
請問副學士難讀嗎?一星期要反多少日?

副學士可以話難讀,又可以話易讀,都要視乎情況同邊科。平均一星期返十幾個鐘,我已畢業,但因當時選時間冇咁多選擇,所以差唔多一星期返六日學,最
臭豬阿妹妹於2005年3月23日係屯門醫院出世啦! 白玉無瑕現世上,但願立品為基礎 聰明思捷巧玲瓏,賢良淑德千禧頌

跳至