親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

諗住summer同個女去長隆,住長隆酒店好定祈福好???

我打算一家人自己去,唔知住邊度好,如果住祈福會平好多,有朋友話唔住長隆都要入去佢個自助餐廳食野,因為隔住度玻璃有白老虎睇,係咪???

男爵府

好媽媽勳章

Re: 諗住summer同個女去長隆,住長隆酒店好定祈福好???

兩間我都住過.我覺得最好住長隆.酒店又靚又清潔舒服.早餐又好味.祈褔酒店我覺得好似住賓館咁房間地下係磚唔係地G.早餐無野好食.一分錢一分貨.難得去旅行.就住間好小小好D.住長隆又近動物園.餐廳真係又白老虎陪你食野的.宵夜自助餐都好好味好多野食的.值得一試

男爵府

Re: 諗住summer同個女去長隆,住長隆酒店好定祈福好???

HI lauerica

好多謝你的意見,屋企人巳租左祈福啦,原來我地住個d唔係祈福酒店而係香港人買個d復式別墅,同埋老人家貪佢來回香港坐專車會方便d,咁我地諗住去到遊覽時會租埋車用,到第2朝會自行去長隆酒店食早餐。

重想問下長隆夜間馬戲團係咪得一款?? 只要日一早買定飛便可呢??

thxs

kae

大宅

Hi kae,

很想知道怎樣租祈福 ? 去邊到有得租 ?

Thanks.

複式洋房

長隆
[url=www.babyhome.com.tw/JonathanPoon]J.Poon

男爵府

媽咪 寫道:
Hi kae,

Thanks.

這是因為我爸爸有朋友向裏面住同埋做生意,所以好平咁租比我地住。

kae

大宅

Oh... Thanks.

男爵府

好媽媽勳章

可向中旅租祈褔酒店.
媽咪 寫道:
Hi kae,

Thanks.

男爵府

好媽媽勳章

由長隆去祈褔可包的士去記住講價約$30元已ok.好近的.你會去祈褔農庄嗎?我今年新年去過祈褔農庄.我囡仲造了一個小花瓶但個花瓶要燒成個月先可取l.但我有排都唔會再去.如你會去可否代我一取呢?我有幾張祈褔農庄門券可送給你的.如可以就真係萬分感謝你.我囡已成日問我幾時我取花瓶.請pm我.thanks.
你住祈褔記住帶泳衣.個泳池好靚小朋友實鐘意的
kae 寫道:
HI lauerica

好多謝你的意見,屋企人巳租左祈福啦,原來我地住個d唔係祈福酒店而係香港人買個d復式別墅,同埋老人家貪佢來回香港坐專車會方便d,咁我地諗住去到遊覽時會租埋車用,到第2朝會自行去長隆酒店食早餐。

重想問下長隆夜間馬戲團係咪得一款?? 只要日一早買定飛便可呢??

thxs

kae

男爵府

畀面勳章

當然係「長隆」好啦!間酒店好正呀!

男爵府

hi lauerica

同你law都無問題,如果我地有時間就多數會去農裝,但就唔肯定,因為始終要到時睇情況。咁你考慮下先pm我啦。

多謝你提我帶泳衣,我完全忘記要帶呢樣野添。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題