論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我個印欠人電話費,以家俾人出律師信追數

我個印欠人電話費,以家俾人出律師信追數,我要點樣 warning 佢.佢平時已經態度好劣,十問九吾應.大家吾該幫吓忙.

男爵府

Re: 我個印欠人電話費,以家俾人出律師信追數

下,,,出律師信..乜咁大獲架咩.?

複式洋房

係呀!依家要佢7日內俾清,如果吾係就採取法律行動.

複式洋房

救救我啦 = 我個印欠人電話費,以家俾人出律師信追數

help help

別墅

addlok 寫道:
我個印欠人電話費,以家俾人出律師信追數,我要點樣 warning 佢.佢平時已經態度好劣,十問九吾應.大家吾該幫嚇忙.

e+o的電話公司好緊張o的數嘎,我上兩個月幫我工人由""轉去"new"。一cut就即收律師信,我叫工人即刻交錢咯。
我工人成日同我講""電話公司的單可兩個月才交一次,我o念係可以拖一個月褂,只要個名唔係你,就唔會關你事,不過怕個工人扮可憐問你借o者,

複式洋房

我諗我可以幫到你, 因我係電訊公司做, 如你個印印已經走左的話, 你只需要將immedgration比你個封cxl contract信同用你名的add proof fax去telephone co就可以, 如唔介意比我知係邊間, 睇下會唔會咁q我係個到做
預產期係4月13日啊 10/03 -小B而家約重2.4kg 01/04 - 小b而家重約3kg 好緊張, 就快小B出世啦 :-P 小b終於係08/04出左世啦, 重2.71kg 好開心 :-P 11/05小b重4.01kg啊 08/06去打針, 小b重 5.45kg 今個月去打針又重左啦, 成15磅 10月20日去健康院打針是磅有 8.4 kg

複式洋房

佢仲向我屋企,佢死口話無打o甘多,佢用people.

複式洋房

你睇下張legal內容, 一般如2個月未交都會有, 但呢隻無咩野, 只係notice, 但已經收到要上court信的話就大檸樂, 但係上庭前交晒錢都無野, 如個印印話無用, 叫佢打上hl, 同d staff講, 佢欠左幾耐未交啊
預產期係4月13日啊 10/03 -小B而家約重2.4kg 01/04 - 小b而家重約3kg 好緊張, 就快小B出世啦 :-P 小b終於係08/04出左世啦, 重2.71kg 好開心 :-P 11/05小b重4.01kg啊 08/06去打針, 小b重 5.45kg 今個月去打針又重左啦, 成15磅 10月20日去健康院打針是磅有 8.4 kg

翡翠宮

我口頭同佢講話我要佢一個月內攪掂條數, 佢成日話唔關佢事, 係佢幫親戚定朋友之類而個朋友走左佬, 我話我唔理你咁多, 一早講明唔可以借錢同做擔保人咩都係家陣攪左個大頭佛出黎人地追你, 你就要同我攪掂佢否則say goodbye咁佢都好乖攪掂左一條但點知陸續有黎, 而佢工作態度都差所以我都係補錢叫佢做, 可能佢地都係想咁, 因為咁變相唔使還, 但上次我個工人直頭唔出庭添呀? 所以我估佢出入境都可能會有問題, 不過呢d都事不關己了 :tongue:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

叫你個工人交左錢比反張單你睇, 因一個名可以開好多個a/c, or借你地址比人做billing add都可以, 你check真d係咪真係交晒

大宅

我個死 bun bun 都試過啦, 叫佢交咪等如無叫, 佢地係唔會交架, 多多籍口,
於是乎我咪扣佢人工, then 我去 people 交 lor !!
>>>>>????

首頁

尾頁

跳至