跳至

首頁

尾頁

大宅

手術後好忟憎

多謝各位媽咪嘅關心,我個嗅B豬已經做完手術返咗屋企,各樣都OK .不過,始終落過麻醉藥,個仔仔都好忟憎 加上好似嚇親,好難服侍 :-| 我哋全家人都進入高度戒嚴 ,因為個傷口一定要好乾淨唔可以有任何發炎,如何唔係就會好麻煩....

伯爵府

Re: 手術後好忟憎

PriscillaNg,

bb一定感受到屋企人對佢既愛護同照顧, 一定好快康復的~
你地一定同bb都要一齊加油呀

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

子爵府

Pricscilla Ng,

敢你地要加倍小心la!!

別墅

Priscilla,

Please send our best regards to your baby!

Him Him, Joyce n Edward

祝善謙氣宇軒昂、俊逸不凡! 善良忠實氣宇軒, 謙遜有禮俊逸顯。 Thanks to Joycelyn for such a nice poem!

複式洋房

Priscilla,

祝你bb早日康復!

大宅

好媽媽勳章

Re: 手術後好

Priscilla,

So gald to hear that Lai Hang was discharged from the hospital.. Take Care!!

Choby Ma

男爵府

Priscilla,

[size=xx-large]祝蝦餃仔早日康復!!!

鋕堅不摧毅力驚, 泓澄水清萬人敬。入黎睇下 caleb 既相啦.. CALEB哥哥 +INGRID妹妹=AJ'S 寶貝

大宅

Best wishes 蝦餃仔 get well soon !!!

大宅

Priscilla,

祝蝦餃仔早日康復!!! 我地支持你呀!

另外, 如果蝦餃仔嚇親可以試吓買隻銀厄仔俾佢帶; 我試咗真係work 架! 上個星期莎莎晚晚扭計唔肯瞓, 我見有個topic 既媽咪話帶銀厄仔得, 我即刻去旺角買隻俾佢, 帶咗真係好d ~ 你都試吓啦!

fyi, 我喺旺角銀器舖買咗兩隻厄仔1條鍊仔$180; 千祈唔好去旺角中心買呀! 勁貴, 得3隻俾你揀又冇款仲要賣成$208一隻

大宅

Priscilla,

bb冇事啦, 只要等傷口埋口, 就 , 小心的一定冇事架

首頁

尾頁

跳至