心聲留言

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 俾阿仔笑c我....哈哈(百有禁忌者請勿觀看)

又真係好好笑喎
ABCD媽咪 寫道:
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

有次臨近奶奶的忌辰...我摺一d金銀..預備拜老爺奶奶用
個女問我做咩..
我話麻麻就快生日...媽咪摺一d錢比麻麻慶祝生日

如是者...隔左一段長時間
發覺個女有異樣
收收埋埋...同埋"mit"爛d功課簿
佢就去用果d紙摺左好多金銀元寶比我做生日..
話比我買野.........@_@
[/quote]

伯爵府

好媽媽勳章

當你生日....發現個女成個櫃桶放滿金銀元寶
話送比你生日買野食
果一下........我對銀凸晒....笑又唔係...喊又唔係
又唔可以話佢...

後尾..同佢講..."摺"金銀係比已死左的人架...
亞媽未死....係用老豆銀包的錢買野的... :-(

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

睡覺:

好得意!咁正好表現到小朋友既童真!

我都係一個百無禁忌既人,所以我成日亂講嘢,但係我會係奶奶面前唔講,因為佢哋唔會認為我係講笑!

有時我都會話囡囡就嚟激死媽咪 ~~

我問佢:知唔知咩係死

佢:死會痛

我:仲有呢

佢:會流血

佢:要入醫院

佢:要打針

佢:無喇!

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

大宅

ABCD媽咪 寫道:
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

有次臨近奶奶的忌辰...我摺一d金銀..預備拜老爺奶奶用
個女問我做咩..
我話麻麻就快生日...媽咪摺一d錢比麻麻慶祝生日

如是者...隔左一段長時間
發覺個女有異樣
收收埋埋...同埋"mit"爛d功課簿
佢就去用果d紙摺左好多金銀元寶比我做生日..
話比我買野.........@_@

你個女都幾乖, 不過有時d小朋友有d野知d唔知d, 做咗出嚟真係唔知好嬲定好笑, 好似我個仔咁, 有次佢激親我, 我就同佢講你咁樣媽咪比你激死, 媽咪死咗咁你點, 佢即刻話如果我死咗佢會去拜我, 你話係唔係比佢激死.

首頁

尾頁

跳至