美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

DHC大減價

用恒生信用卡做緊優惠,以568元(原價970)可以買DHC橄欖精華護膚套裝:Deep cleansing oil200ml , mild soap90g , mild lotion100ml , olive virgin oil 30ml 。要郵寄,優惠期1/7---31/7

洋房

Re: DHC大減價

去望下先

別墅

我知道deep cleaning oil做promotion, 3支200ml太約$570, 有無人有興趣一起share, 可以約一起去dhc買, 如果有人有興趣, 我可以要2支.

公爵府

LittleKay

deep cleaning oil.....我有興趣喎, 我可以夾你一齊買, 我要1支

男爵府

我都有興趣要1支喎,可以點約?

複式洋房

其他化粧及護膚品有折嗎 ?

大宅

我都訂咗1set過兩日送貨,想出讓1支$190,九龍塘 or 樂富MTR 交收!

KiuKiu-Mama
"Bejoyful always; pray continually; give thanks in all circumstances."(1Th 5:16-18) ;-)

別墅

HappyVV & Mrs. Ng,

你們在那區工作, 我在中環, 但SHOP要在Causeway Bay才有, 我今天會去Causeway Bay, 你們會否一同去又或者在MTR收貨.

公爵府

LittleKay

我都係係中環返工, 不如你買左後我約你係中環交收好嗎?
不如我pm我既mobile no.比你

別墅

No problem. I can go to buy today or Thursday. Please PM your mobile phone to me and I will call you once I buy. We can meet anyway in Central during lunch time.

公爵府

LittleKay

Million tks and pls check pm.

MrsNg

大宅

買了優惠套裝, 想搵人share各一枝..

滋養補濕美肌水 $798/3=$266一支 (連一包sample)

橄欖煥釆精華 $598/2=$299一支 (連一包sample)

係灣仔MTR或天水圍交收,,有興趣PM我..Thx!!!

男爵府

LittleKay 寫道:
HappyVV & Mrs. Ng,

你們在那區工作, 我在中環, 但SHOP要在Causeway Bay才有, 我今天會去Causeway Bay, 你們會否一同去又或者在MTR收貨.

我o係灣仔返工,請問你幾點會去買?

別墅

Happyvv,

我今天可以放工around 7:00到Causeway Bay Time Square 對面買, 你會否一起來, 如是我們可以exchange電話直接在DHC等, 而MrsNg我可以明天lunch時才給她.

MrsNg,

已收到你的pm

大宅

買了優惠套裝, 想搵人share各一枝..

滋養補濕美肌水 $798/3=$266一支 (連一包sample)

橄欖煥釆精華 $598/2=$299一支 (連一包sample)

係灣仔MTR或天水圍交收,,有興趣PM我..Thx!!!

首頁

尾頁

跳至