跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無住屯門既媽咪呀?

我住係邁亞美呀~
囝囝就快四個月~
有無D BB差唔多大既媽咪可以吹吹水!

複式洋房

Re: 有無住屯門既媽咪呀?

我叫阿YEN
住恒順園,囡囡三個半月~!!

複式洋房

你好呀~好開心呀!!!你肯同我傾
恒順園係唔係置樂個頭!!
你囡囡三個半月,湊得辛唔辛苦呀?
你係唔係全職媽咪呀?
HE~我係問題媽咪 :lol:

複式洋房

phy 寫道:

你好呀~好開心呀!!!你肯同我傾
恒順園係唔係置樂個頭!!
你囡囡三個半月,湊得辛唔辛苦呀?
你係唔係全職媽咪呀?
HE~我係問題媽咪 :lol:

hihi~~~~~我好高興認識你呀!!
你講得岩,恒順園o係置樂架~~
我係一個全職媽媽,你呢??
我囡囡好乖,好好揍!!所以我唔辛苦~!!你呢??
你住o個度o係邊度??

複式洋房

我住係碼頭個邊~你知唔知海翠係邊?我就係隔離
你都係全職媽咪呀,我都係呀!!!你囡囡係唔係你第一個BB!!
你囡囡好乖架~咁就好喇!!唔駛咁辛苦~
我個囝都OK既,不過呢排佢識得翻身就煩D,成日要睇住佢!!
你平時都係咁夜上網架?

複式洋房

phy 寫道:
我住係碼頭個邊~你知唔知海翠係邊?我就係隔離
你都係全職媽咪呀,我都係呀!!!你囡囡係唔係你第一個BB!!
你囡囡好乖架~咁就好喇!!唔駛咁辛苦~
我個囝都OK既,不過呢排佢識得翻身就煩D,成日要睇住佢!!
你平時都係咁夜上網架?

oic~~我知邊度啦
囡囡係我一個bb~
我囡囡都係,識反身開始就要睇實佢!
我都係比較夜上網,你呢?
你覺得做全職媽媽悶唔悶?你會唔會打算返工??

複式洋房

得閒約出黎食野丫~
軒軒係我第三胎...不過之前兩胎無左!!所以都算係我第一個BB!
係呀~佢地識反身就會好忙!!!
我上網時間唔定架~有時好早,有時好夜!
你夜上網係唔係因為要等餵奶奶呢~
全職媽咪有時都幾悶,不過就可以專心D睇住有囝!!!
有諗過等軒軒讀書就搵份PART-TIME!你呢?

複式洋房

phy 寫道:
得閒約出黎食野丫~
軒軒係我第三胎...不過之前兩胎無左!!所以都算係我第一個BB!
係呀~佢地識反身就會好忙!!!
我上網時間唔定架~有時好早,有時好夜!
你夜上網係唔係因為要等餵奶奶呢~
全職媽咪有時都幾悶,不過就可以專心D睇住有囝!!!
有諗過等軒軒讀書就搵份PART-TIME!你呢?

出黎當然好啦~~!!!
我俾左icq你,你可以add我
有時我都好想識返一d bb同自己差不多大住屯門既全職媽媽!
其實我上網都好唔定,要囡囡訓左先可以安心上下網!!
我下個月打算返工,但係又好唔捨得個女,唉!!

複式洋房

咁我地搵日出黎丫~
你俾你個E-MAIL ADDRESS我丫,我SEND個電話俾你!
你打算下個月返工?你搵到工喇?
唔捨得BB一定架喇,不過真係有咁既需要都無辦法!唯有請工人睇住,到收工再自己睇番~不過一定辛苦過依家~
不過我就覺得頭呢幾年對BB好重要,所以我先咁決絕辭工!!諗返都幾唔捨得!!
你以前做咩工架?

複式洋房

phy 寫道:
咁我地搵日出黎丫~
你俾你個E-MAIL ADDRESS我丫,我SEND個電話俾你!
你打算下個月返工?你搵到工喇?
唔捨得BB一定架喇,不過真係有咁既需要都無辦法!唯有請工人睇住,到收工再自己睇番~不過一定辛苦過依家~
不過我就覺得頭呢幾年對BB好重要,所以我先咁決絕辭工!!諗返都幾唔捨得!!
你以前做咩工架?

我已經俾左icq你~到時我地再交換電話~
我未開始搵,因為呢幾日都未得閒住!
我本身都有印傭幫手,我要出街,就印傭幫我揍~!!
其實老公好唔想我返工,係我自己想返~!!
我以前係做文員~
我睇過你個bb網頁,你仔仔好可愛~ :lol:

複式洋房

好呀!
個臭B邊得意丫~曳豬到不得了就真呀!!!
原來你有工人湊開咁都無咁擔心!!
不過你老公唔係咁想,咁你要同佢傾掂先得喎!
:wink:

首頁

尾頁

跳至