自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

今日去玩具反斗城買野~~

今日同阿嫂去買bb車俾bb,當sales拆開左架bb車,我地放bb落去時,bb仔度大喊,喊到拆天,咁擾攘左一輪之後,bb都仲係係咁喊,當我抱起bb時,我望到個sales眼紅紅,我講笑咁話你做咩喊呀,點知佢即刻d眼淚係咁流,我都唔知俾個咩反應佢好,最後我地抱起左bb,跟手推埋架車去俾錢,望後見到佢都仲係咁喊~~我係度諗究竟有咩好喊呢??bb個媽媽都未喊,佢就喊到收唔到聲咁滯~~有d誇張囉~~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

男爵府

Re: 今日去玩具反斗城買野~~

會唔會係佢有d唔偷快既回憶,而你bb又咁岩令佢諗起呢??

複式洋房

我諗梗係有d野0既,不過唔好意思講你知姐,唔係佢dim會喊得唔犀利。

子爵府

醒目開學勳章

yes !!!!
欣澄媽媽 寫道:

侯爵府

欣澄媽媽 寫道:

我都覺得可能係,如果唔係冇可能會冇端端哭

已刪除用户

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我自己都係咁諗~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

首頁

尾頁

跳至