影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

子爵府

如題

水晶宮

yes
不過d主角完全唔同哂
原帖由 bkmummy 於 10-12-15 15:06 發表
如題

珍珠宮

是iris o既 part 2
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

侯爵府

睇完IRIS再睇ATHENA非常失望

琥珀宮

可以咁講,因劇中都有提及《Iris》內既事,沿線仍然係南韓反恐組織,不過《雅典娜》加入埋核子發展事件,尾大不掉,整齣劇被男女主角條愛情線攪到個故事不倫不類,簡直用血肉模糊黎形容,更加妥貼。

屣哂咁多靚仔靚女。

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

咁呢兩套值得睇嗎?

琥珀宮

《Iris》劇情緊張,枝節唔多,好睇。而《雅典娜》如果抱住睇靚仔靚女期待去睇,完全唔理劇情有幾弱,咁都可以一睇。

原帖由 gigi1020 於 11-2-8 16:59 發表
咁呢兩套值得睇嗎?

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 SandyKL 於 11-2-8 21:26 發表
《Iris》劇情緊張,枝節唔多,好睇。而《雅典娜》如果抱住睇靚仔靚女期待去睇,完全唔理劇情有幾弱,咁都可以一睇。
thanks. 睇左iris兩集, 幾好睇. 應該會追落去

侯爵府

我睇埋Athena大結局.....真係唔好睇,成套劇好堆砌,太多枝節而又唔多關事,好似無啦啦講返阿善華,但只係夾硬拎出來講,搞到人地死埋老公死埋女,話要返去報仇,但結局就提都無提過佢點,係埋又整d伏線話又再拍第三集?? Athena最興係講d角色突然走出來又突然間消失左咁.....唉!! 都係Iris好睇好多,講靚人,我主觀角度來講都係覺得Iris的男女角色更加靚同埋襯囉。 同埋Iris係有種吸引力令你繼續追住睇落去,但Athena係無囉,睇睇o下仲想跳住來睇,因為有好多悶位!!!

原帖由 SandyKL 於 11-2-8 21:26 發表

琥珀宮

由第15集起,脫離左男1女1條愛情線,比較正常。

不過對,無拉拉又扯埋善華,無更更北韓又周圍去剿滅叛徒,嘜北韓官方咁得閒有錢架咩?善華又唔係係國外做間諜對付北韓,動用咁多人力財力去周圍剿徒做咩呢?

未睇大結局,都冇期待囉,明天睇。

原帖由 tupytupy 於 11-2-22 10:31 發表
我睇埋Athena大結局.....真係唔好睇,成套劇好堆砌,太多枝節而又唔多關事,好似無啦啦講返阿善華,但只係夾硬拎出來講,搞到人地死埋老公死埋女,話要返去報仇,但結局就提都無提過佢點,係埋又整d伏線話又再拍第三集?? Athena最興係 ...

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

呢兩日開始睇 iris, 真係覺得幾吸引.

首頁

尾頁

跳至