跳至

首頁
12345...17

尾頁

大宅

820"拾吓拾吓"Tea Buffet (Please confirm)

要等多4個月先至開生日會,我真係等得好心急...不如攪個小型"拾吓拾吓"Tea Buffet聚一聚,如果在8月份攪,到時BB已經十個月了.

[size=x-small]發起此活動當然有私心啦!!因為我和寶B及寶B爸九月中至十月中會回老家荷蘭,我怕到時趕唔切返來join唔到1歲生日會,咁樣就好可能大半年都冇得見 :-( :-(

大宅

Re: 不如攪個小型"拾吓拾吓"Tea Buffet?

好呀, 快d定個日子啦!!

男爵府

BoBMa,

嘻嘻嘻, 點解係"拾下拾下"呀?

咦~~你老家在荷蘭? 仲去一個月咁開心呀? 如果我可以放一個月假就好喇 :-(

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

BoBMa:

原來BoB係混血兒O黎O架?? 睇唔出喎~~~

大宅

bobma,
好呀...順便賀一賀盈盂手術成功......

今次活動不如由妳負責搞啦~~~~~

妳唔係話要係dinning room跟christy開生日party既咩

大宅

我都要去.....上次7月無去到, 今次一定要去啦先.

侯爵府

Bobma:
怪不得你係703話要幫bob拎荷蘭護照, 原來你地兩公婆係荷蘭藉o既, 咁你地咪識得講荷蘭文, 係就要開班教授我地0410BB喇, 話晒香港地識多國語言會好o的嘛
成事就遇埋我喇(當然要睇下老公得唔得喇)

男爵府

Bobma

好呀~ 有得玩有得食我就開心嫁la~ o甘不如你睇下點攪la~ 不過最好星期六, 日, o甘可以多d媽咪出到黎
而且仲可以賀盈盈手術成功, 正呀

子爵府

agree lui_BB所講呀! 我都想見下盈盈呀

男爵府

好呀, 咁要睇下盈B媽幾時得BOR....
咁...8月份會唔會好D呢? 安排得黎差唔多呀.

大宅

BOBMA,
不如今次TEA BUFFET 係荃灣既DINNING ROOM到搞啦......最好星期六....

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 不如攪個小型"拾

BOBMA:
舉腳贊成,我同思晴都等緊同靚女BoB影相呀!
我家有三個妹...

珍珠宮

2019新春慶豚圓

Good Idea 呀!!

BoBMa, 咁要快d定日期時間地點先

tunghei1025 寫道:
bobma,
好呀...順便賀一賀盈盂手術成功......

今次活動不如由妳負責搞啦~~~~~

妳唔係話要係dinning room跟christy開生日party既咩

大宅

BoBMa:

我都想參加呀!但因我住港島南區,要視乎地點而定,請多多見諒。

大宅

小倩,
梗係睇唔出啦!寶B爸是荷藉華人嘛!他們全家30幾年前移民過去.寶B唔係mixed!

維尼bb,
"拾

男爵府

BoBMa:
睇下咁多人贊成, 快d加快行事....

大宅

維尼B,

妳放心啦...BOBMA已進行緊啦.....我都找緊盈B媽...待盈B媽CONFIRM到日期就OK....
不過頭先打過俾盈媽...佢冇電話...MAY BE照顧緊盈盈啦~~

大宅

問左盈b媽啦....盈盈星期三會覆診....覆診後才決定可幾時~~~~~

禁止訪問

大宅

唔該哂tunghei打比我話我知有呢個10下10下tea buffet.

荃灣近我丫, 哈哈, 真係好~ 我等盈盈星期三覆埋診睇下點先~ 不過如果8月就應該得咖啦~ 如果星期日得唔得呀? 星期六我要返工呀~!

首頁
12345...17

尾頁

跳至