自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 湖 南 蠻 官 亂 套 「 一 孩 政 策 」 迫 港 婦 墮 胎

呢d就係無知既官喇............... 一國兩制佢無理由唔知, 呢個人以為可以搵著數.........去死啦

侯爵府

Re: 湖 南 蠻 官 亂 套 「 一 孩 政 策 」 迫 港 婦 墮 胎

:-D :-D :-D :-D

男爵府

好媽媽勳章

伯爵府

好媽媽勳章

大陸d官真係亂來架

男爵府

村姑 寫道:

估唔到依種事都會發生...........

我反而想知佢起大陸遇事打咩電話可以盡快搵到人幫手,
請問有冇人知?
係呀,我都想知.

男爵府

[quote]
chan803 寫道:
R u human or not? How could u say such thing!
[quote]
爽身粉 寫道:
我覺得湖南o個面政府做得非常好,可以等D大陸娑唔好生o甘多,D湖南婆真係好衰格,你地留意下呀?你方佢又唔係食綜緩咩!o甘大

大宅

好媽媽勳章

all those involved should be punished :evil: :evil: :evil:

侯爵府

[quote]
crystaltochan 寫道:
[quote]
chan803 寫道:
R u human or not? How could u say such thing!
[quote]
爽身粉 寫道:
我覺得湖南o個面政府做得非常好,可以等D大陸娑唔好生o甘多,D湖南婆真係好衰格,你地留意下呀?你方佢又唔係食綜緩咩!o甘大

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

" 香 港 是 中 國 一 部 份 , 一 樣 要 受 中 國 政 策 管 。 ".
嘩...大陸d人真係痴線架!!
乜野都講錢,有錢就算殺左人都冇事~~
好彩我唔係大陸人~~
重有...好心啦...話我地比佢地管喎...管好自己d人先啦~~ :tongue:

首頁

尾頁

跳至