自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

開心樂園餐

有冇人知邊間麥記仲有上期新幹線同kitty 換呀??? 因為自己病o左成個星期無敢食, 所以換唔到啦!!! :-( :-(
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

別墅

Re: 開心樂園餐

hi Jennie,

我星期六見到坑口吉之島入面o個間好細既麥當勞有,但唔知e+仲有無? 有時唔需要食開心樂園餐o架,可以齋買不過貴d。

禁止訪問

子爵府

SILVERPLATE>>>今期o個d 我都換o左, 但無o左車頭, 又好似爭d..... :-( :-(

耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

禁止訪問

子爵府

3loks
我係要no. 1呀!!! 係咪有??

大宅

有無人知道邊到重有kitty箱仔 我由昨天到今天仍找不到

子爵府

欣兒>>唔係掛, 箱仔都換晒啦??!!!! 我估九龍站仲有o既, 總之唔係屋村就仲有, 你試o下商業區定打去麥記問好呀??? 唔豬火炭間仲有冇呢???

大宅

昨天在德福、Tuen Mun ※ 今天在中環、灣仔都換晒啦
Jennie 寫道:
欣兒>>唔係掛, 箱仔都換晒啦??!!!! 我估九龍站仲有o既, 總之唔係屋村就仲有, 你試o下商業區定打去麥記問好呀??? 唔豬火炭間仲有冇呢???

子爵府

Hi,

箱仔...岩岩今日, 在 沙田第一城 買 happy meal 送..
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Jennie:你係咪想要車頭呀?我有呀,因為我個仔有 3 架,我比架你啦!

但我仔仔玩過唔知你介唔介意呢!

愛 我 就 別 傷 害 我

大宅

kitwong,

我都想要車頭呀,上星期去買,排到我d staff先話換晒,激c我!你可唔可以比架我呀,或者我比番$$你呀.唔該晒!好似好貪心咁,不過我覺得呀囝會好鍾意

大宅

我有多一架灰色車頭,有無人可以同我換白色車頭呢?

子爵府

我星期六仲見到葵芳新都會 MacDonald 有呀!

大宅

我昨天去粉嶺花都廣場食開心樂園餐, 都有車頭和kitty箱仔比我選擇喎! 我要咗kitty箱仔, 幾靚架, 所以我今日再去食過, 想要多個箱仔.

欣兒Yanyee 寫道:
有無人知道邊到重有kitty箱仔 我由昨天到今天仍找不到
http://www.ziq.com/z/f_l/3/7/%E8%81%96%E8%AA%95%E5%BF%AB%E6%A8%82%21%21.gif

子爵府

kitwong>>>我梗唔介意啦....
kitwong 寫道:
Jennie:你係咪想要車頭呀?我有呀,因為我個仔有 3 架,我比架你啦!

但我仔仔玩過唔知你介唔介意呢!

子爵府

欣兒Yanyee >>>灣仔有5間麥記都換晒, 咁有冇試過世貿中心麥記, 我琴日去仲見有呀!!! 快d 啦, 灣仔以我見最少人間麥記係johnston road o個間喎...try o下!!!

大宅

觀塘都無呀,我只換了灰色車頭咋。 :-(

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

[size=large]開心樂園餐

男爵府

你地買開心樂園餐前要注意
大部份都冇晒今期玩具
佢只畀d舊既玩具