自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

其實咁就腳, 唔係應該會更易疏導咩?
咁近MTR, 真係閒時路過就可以去拜祭
唔使迫埋同一日

而且區內老人多, 近近哋方便佢哋去探老伴/街坊

點解啲人要講到咁負面?

好似深水埗青松觀咁, 雖然唔係骨灰位, 但平時都好多人去拜祭㗎, 我覺得OK喎!
日本の平安を祈ります

大宅

無能成就一小事,只有反對一大事。
現代人的現實。

珍珠宮

幾好吖,只要剩裝香就得喇.
留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

廟街榕樹頭建骨灰龕 祇係 200 個!!

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

伯爵府

畀面勳章

下? 200個又少啲喎. 根本就係攞黎攪, 正正經經搵撻大地去起三兩萬個米仲好. 起得200個不如鼓勵啲人擺屋企.!

原帖由 大力大力 於 10-12-16 13:16 發表
東方曼哈頓  : Iherb 用戶首次優惠 5 美元 code GQF455

男爵府

原帖由 amchk 於 10-12-16 13:28 發表
下? 200個又少啲喎. 根本就係攞黎攪, 正正經經搵撻大地去起三兩萬個米仲好. 起得200個不如鼓勵啲人擺屋企.!

唔好諗住靠政府嘞,咁少位唔爭崩頭,都會貴到買唔起,真係擺番喺屋企好過!我會咁做。

子爵府

起得多又會有人反對

原帖由 大力大力 於 10-12-16 13:16 發表

大宅

D政府官都唔知用邊度稔野,不如每座大都安一座啦,一勞永逸咯!

低能!

首頁

尾頁

跳至