想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好大壓力!

我好想生BB!我2000年結婚,小產咗3次(02年2月,03年3月,04年4月)好唔開心,後來發現有多囊卵巢,故今年3月同5月做過IUI但唔成功,好失望同唔開心!我老公好中意小朋友,佢話見到佢二哥個仔(係孖仔)有乜煩惱都唔記得(令我覺得好大壓力),奶奶幫佢二哥湊細孖,我同老公逢星期一&三返奶奶屋企食飯,佢二哥個仔好'痴'我老公,因為老公好有心機同佢玩&敎佢,反而佢二哥只係識得抱,好小同佢玩&溝通,故細孖會跟我老公多D(老公好似當咗個仔係佢,好緊張佢),有時因為咁所以我唔開心,我有張我嘅感受同老公講,佢叫我唔好亂諗同唔開心,話如果我自己兄弟姊妹生BB,我一樣會好似佢咁對BB,又話第時我哋嘅BB佢會更加'錫',我真係好驚自己好難先有BB! :-(

男爵府

Re: 好大壓力!

你要保持心境開朗呀~~~ 而且你有無睇中醫調理身體?

別墅

放心啦, 依家科學咁昌明, 實有辦法解決
因為愛...所以等待...

複式洋房

李吳知道,
多謝你關心,我有睇中醫,但近幾日成日感冒,所以調理唔到身體,要清咗感冒先!(唔好意思,我打字好慢)

男爵府

karanyeungchu 寫道:
李吳知道,
多謝你關心,我有睇中醫,但近幾日成日感冒,所以調理唔到身體,要清咗感冒先!(唔好意思,我打字好慢)

唔緊要, 慢慢打
中醫有無話你身體有乜事(因為小產左3次 :-( sorry, 我又提起), 會唔會係本身身體弱, 難以保胎? 中醫雖然慢, 但旨在唔傷身又能補身~~~

複式洋房

455,
我知啦!有你哋開解我會慢慢放開

複式洋房

李吳知道,
佢話我腎虛,又濕啦,D月經有遲冇早,要調教好先,唔好急wo!

男爵府

karanyeungchu 寫道:
李吳知道,
佢話我腎虛,又濕啦,D月經有遲冇早,要調教好先,唔好急wo!

咁你就要聽聽話話, 唔好心急啦 , 得閒同我地多d傾計啦

複式洋房

好啦!我買咗手寫板會多D上來傾計

首頁

尾頁

跳至