產前產後

跳至

大宅

好媽媽勳章

救命!

剛剛10.5週, 患上傷風, 今朝"申"鼻涕唔知係唔係大力過頭, 而家下面有少少血流出來, what can I DO :-( :-(

侯爵府

Re: 救命!

go to see doctor now!

伯爵府

我孕初期都患過傷風咳, 以為"au"下會好都係最終搵doctor. 妳都唔好等啦, 唔舒服又陀住bb, 一日唔睇個心就唔安樂, 盞嚇親自己.

記得戴個口罩去see doctor, 唔好野搵診所其它菌.

大宅

好媽媽勳章

I will able to see doctor this afternoon becasue fully book. Very worry.

侯爵府

ikongma 寫道:
I will able to see doctor this afternoon becasue fully book. Very worry.

你有無同護士講你"見紅"?佢地應該會比你"攝"位的 !

大宅

好媽媽勳章

They just say no big deal if only little blood. But they ask me don't walk too much.

侯爵府

ikongma 寫道:
They just say no big deal if only little blood. But they ask me don't walk too much.

muk果d護士咁架?! 咁你而家仲有無見紅?

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

suggest go to see other doctor la!!!

複式洋房

好驚喎!去急診室喇!
[url=]kgraz[/url]

侯爵府

快d去睇dr.啦~~

大宅

好媽媽勳章

Hi 各位monther,

星期一醫生開了安胎藥, 到今天終於冇再見紅了, 而且精神亦好了好多.

謝謝各位

侯爵府

ikongma 寫道:
Hi 各位monther,

星期一醫生開了安胎藥, 到今天終於冇再見紅了, 而且精神亦好了好多.

謝謝各位

ikongma, that's good! then don't move too much!

伯爵府

2019勳章

[size=large]小心D啦 祝一切順利 :lol: :lol: :lol:

跳至