跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

有無人知第2胎開刀要住幾多日院呀?

謝謝!
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 有無人知第2胎開刀要住幾多日院呀?

mudull,
果次我隔離個 mami 都我一樣都係開刀,
不過佢就第2胎, e生話要住7日先可以出院

珍珠宮

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

keroppipooh 寫道:
mudull,
果次我隔離個 mami 都我一樣都係開刀,
不過佢就第2胎, e生話要住7日先可以出院

keroppipooh ,
唔係掛!
7日?5日我都覺得多喎! :-( :-( :-( :-(

不過都謝謝你回覆!
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

大宅

快則4日3夜,慢則5日4夜!

:-D

男爵府

mcdullyiu,

我舊年生阿囡係屯門醫院開刀生(都係第二胎),頭尾住5日

子爵府

如如媽 寫道:
mcdullyiu,
我舊年生阿囡係屯門醫院開刀生(都係第二胎),頭尾住5日

ME TOO 但唔係屯門醫院係瑪嘉烈, 第二胎第7曰至可拆線

首頁

尾頁

跳至