自由報料

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

有冇好正既海灘介紹呀.

最好水清沙幼. 交通方便. THANK YOU

男爵府

Re: 有冇好正既海灘介紹呀.

我都想問吓, 想去西貢海灘, 有巴士或小巴去嗎 ? 我在油塘, 由將軍澳點去呢 ?

複式洋房

馬灣私人屋園----柏麗灣----有個市政局泳灘,是水清沙幼.
交通方便,係荃灣/葵芳/東涌都去到那裡
qq媽媽咪 寫道:
最好水清沙幼. 交通方便. THANK YOU
:-P :wink:

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

MERCYBABY 寫道:
馬灣私人屋園----柏麗灣----有個市政局泳灘,是水清沙幼.
交通方便,係荃灣/葵芳/東涌都去到那裡[quote]

thank you,
Mercybaby, 想問入到柏麗灣, 點去個市政泳灘, 想問係咪唔比車入去架.

複式洋房

下船後,見百佳跟住直行無幾遠,就是市政泳灘
唔比車入去架.

男爵府

畀面勳章

mercybaby, 請問荃灣响邊到有車,換衫o,k嗎,thank

大宅

我個人認為西貢半月灣最好,水清沙幼,後面有草地可以比你玩下"姐"下太陽又有得bbq,真係唔錯ga

大宅

我都好想知呀

洋房

將軍澳可以坐綠van去大清水呀

翡翠宮

2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

淺水灣好靚, 不過就好遠.

鎰仔mama

別墅

hi MERCYBABY

要搭船去架? 係邊度上船呀? 另請問個泳灘有無沖涼設施架? 唔該!
?-(

唔比車入去架.
cher.

翡翠宮

唔比車入去架.

thank you

翡翠宮

loklokmami 寫道:
我個人認為西貢半月灣最好,水清沙幼,後面有草地可以比你玩下"姐"下太陽又有得bbq,真係唔錯ga

想問點去架.

大宅

如去半月灣,你可以係坪石搭no.1綠van去到西貢碼頭再搭
船,如tko去係坑口站(mtr)搭101你落車後會見到的人會行埋o黍問你係唔係去半月灣,因為要買票的

複式洋房

市政泳灘有沖涼設施架/唔比車入去架.
(荃灣楊屋道街市向碼頭方向行都得)即荃灣西鐵對出碼頭,係搭船去,**下船後,見 百佳 跟住直行無幾遠,就是市政泳灘.

*搭船收費:大人$3單程,小童$1.5單程.
wed site: http://www.pitcl.com.hk
tel:2946 8888

<quota>馬灣私人屋園----柏麗灣----有個市政局泳灘,是水清沙幼.
交通方便,係荃灣/中環(搭船),葵芳/青衣(搭車)去到那裡.<quota>

翡翠宮

mercybaby, loklokma
thank you.

男爵府

Thank you

如去半月灣,你可以係坪石搭no.1綠van去到西貢碼頭再搭
船,如tko去係坑口站(mtr)搭101你落車後會見到的人會行埋o黍問你係唔係去半月灣,因為要買票的

男爵府

係呀~~半月灣好正架..d水清到不得了,好乾凈.去半月灣中途仲有個叫咩灣,有條長長既堤.沙就粗d,好多石.我唔記得咗,都好正,有時半月灣太多人我地就轉左去果道,有"蜆"摸,好好玩.

別墅

有"蜆"摸我都想去.去半月灣船票幾$位?
小豬小豬肥o者o者,吃飽就睡呼嚧嚧

男爵府

thanks!

首頁

尾頁

跳至