跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章

Re: 2002年1月bb俱樂部--Part 10

你放埋心重得掂, 話明遺傳, 1陣整首4重唱真係笑c 街坊

醒你1巴, 剩機.........
你又學佢扮傻醒番佢2拳嘛

喂! zzz未????

呀28都幾貼題, 佢發梗夢 " 陽光與海灘", 今晚都發番個先

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

禁就1於收工發番
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

伯爵府

醒目開學勳章

1陣要幾點起身??

伯爵府

morning~

annie/高人,
鯊魚島係for3歲或以上so佢地一定要買小童飛~
雖然而家太空館已經分左前/後座飛,but都係冇劃位架,所以我諗一定有人排隊搶閘law,等我問下個同事先~

高人,
上年係荷花買左個床欄,記得好似百零蚊,最平果隻,可以去look look~

annie,
photo received la, thanks~

子爵府

Morning :mrgreen:

高人: 你果句"三朝回門"真係笑c我喇

契媽: 契爺無咩事嘛

伯爵府

醒目開學勳章

morning ~~

小bmom > 你果隻床欄係米sip係床墊底, 冇野鑲死, 借問聲穩5穩陣.

子爵府

All>
Morning~
小b mom>
乜有分前後座tim ar,我都5豬添~~
但高人冇話去5去喎??

伯爵府

醒目開學勳章

annie > 尋日聽你地講話pg後, 乜5係sat去咩, 我sun5得閒.

子爵府

得意媽 寫道:
annie > 尋日聽你地講話pg後, 乜5係sat去咩, 我sun5得閒.

pg咪sunday lor,原來搭錯線 :lol: :lol: 731嘛

伯爵府

醒目開學勳章

annie > 唏! 以為今個禮拜tim :lol: 遲d先覆得5得 :lol:

咦! 自由喇

子爵府

得意媽 寫道:
annie > 唏! 以為今個禮拜tim :lol: 遲d先覆得5得 :lol:

咦! 自由喇

好呀~原來攪錯左~~

free 左喇..上 wk5得嘛 :tongue:

伯爵府

高人,
就係呢隻,穩wow~

今個sun妳上番去做自由人麻,我記得~~:mrgreen:

annie,
可能太空館5想人衝入去爭位坐呱,所以分前/後座,但係佢5劃位呢個情況都會繼續,不過冇咁激je~

子爵府

b mom>
oic~話時話,幾錢張飛??
高人?
北上有乜攪作??shopping,練骨,yatch野????

伯爵府

前 座 2 4 元 , 後 座 3 2 元 ( 標 準 票 )
前 座 1 2 元 , 後 座 1 6 元 ( 優 惠 票 )
優 惠 票 適 用 於 全 日 制 學 生 、 殘 疾 人 士 及 60 歲 或 以 上 高 齡 人 士

伯爵府

醒目開學勳章

annie >不離呢3樣架啦

子爵府

小b mom>
tks~~後座丫5該..
好耐冇用過前後座d個terms lu.好似讀書年代都仲興前後座bor

有乜shopping推介呀???5好話買髮夾ar~~

伯爵府

醒目開學勳章

伯爵府

我都要出去~

大宅

annie,
收到相啦! 就到時間一定會join pg :mrgreen: 731 玩乜

伯爵府

hi~ 咁快搬到part 10啦~

首頁

尾頁

跳至