想生BB

跳至

大宅

請問咩完,幾多日會知有bb?

請問咩咩完,幾多日會知有bb?
因為我同老公咩咩, 個安全套爛左, d精液流晒係我到 ...
唔知幾會大唔大 ? 幾多日會知有無bb ?

請各位話我知 ...thx

大宅

Re: 請問咩完,幾多日會知有bb?

該用戶已被刪除

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

你用咩安全套架...?? 都好唔安全下喎...個套點爛架..?好有興趣想知呀...

你咁既情況係有機會有BB, 不過安全套上其實都有D"殺精劑"架, 所以機會都可能減低...

不過其實你係想"有"定"無"呀..??

希望每天開心渡過 ;-)

大宅

我地無諗住要bb,

我老公話如果咁有左bb, 係天意要我地有bb 喎....

Jessy 寫道:
你用咩安全套架...?? 都好唔安全下喎...個套點爛架..?好有興趣想知呀...

你咁既情況係有機會有BB, 不過安全套上其實都有D"殺精劑"架, 所以機會都可能減低...

不過其實你係想"有"定"無"呀..??

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

MRS CHAN

你上次M黎係幾多號呀..? 一般幾多日黎一次M呢..?

一般都係14日後可以CHECK 到架...

其實個套點爛既姐...?? 講黎聽下好等我可安全避孕MA....
希望每天開心渡過 ;-)

複式洋房

M遲左1兩日咪驗吓囉

跳至