夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

如果你係我,你會點做?

翡翠宮

Re: 如果你係我,你會點做?

SORRY唔係好明, 每日訓得四個鐘嗰個係你老公定係你呀 我覺得當一個人好倦時想做的話更本唔會理係咩時間, 我自己都好有須要 但有時都會選擇訓覺因為真係好倦, 但到真係要攪時又點會有心無力呀. 越攪越精神架麻

大宅

我覺得你應該體諒下你老公…佢真係好
[img align=right]http://onfinite.com/libraries/832026/5b6.jpg[/img][img align=right]http://onfinite.com/libraries/832053/414.jpg[/img]
該用戶已被刪除

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

如果你自己都係咁挨兩份工,你都唔想做喇!
你真係要好好體諒你老公,4年來都咁頂法,無得做愛事小,佢挨壞個身體事大,你地D仔女仲咁細。
你老公點解要做兩份工?佢自己頂晒成頭家?你有無做野?如果無,你可唔可以幫手搵錢等佢唔使咁辛苦?

禁止訪問

複式洋房

你老公要做兩份工,實際休息時間咁少,佢咁既表現真係唔可以怪佢,體諒下佢,貴精不貴多,留番佢放假,抖足精神至做,最緊要建立番信心,就唔會中途變軟.除左性生活,佢對你係咪好好,如果係好既,咁心理上會無問題,而生理.咪自己解決,我認為無問題.

大宅

pvya 寫道:
你老公要做兩份工,實際休息時間咁少,佢咁既表現真係唔可以怪佢,體諒下佢,貴精不貴多,留番佢放假,抖足精神至做,最緊要建立番信心,就唔會中途變軟.除左性生活,佢對你係咪好好,如果係好既,咁心理上會無問題,而生理.咪自己解決,我認為無問題.
認同
[img align=right]http://onfinite.com/libraries/832026/5b6.jpg[/img][img align=right]http://onfinite.com/libraries/832053/414.jpg[/img]

禁止訪問

翡翠宮

我亞爸以前都係做兩份有一份通宵的, 放工返到黎都差不多天光咪一樣係咁同亞媽做, 我又唔覺得係辛苦所以力不從心喎, 會唔會你老公真係有d咩心理壓力呀

複式洋房

真係唔好認為係自己既問題,不如兩公婆傾下頭家既財政呀,每日訓三四個鐘鐵人都捱壞,你見新聞好多人出意外或者忽然「暈低」都係太疲倦或先天有病所致,你老公為頭家咁搏命真係好辛苦,好苦心,如果可以啟下有乜方法減輕佢既負擔,比如工人可唔可以請part time或者暫托代替等等。

複式洋房

小美人,

你地層樓係咪負緊,可唔可以賣左去改為租樓,咁個負擔無咁大,叫老公唔好做份part-time,長期係咁,鐵人都會捱壞,又影響夫妻感情,你可以同佢講,寧願一家人齊齊正正,好過你捱壞左無將來.

pvya

禁止訪問

洋房

麟媽媽 寫道:
如果你自己都係咁挨兩份工,你都唔想做喇!
你真係要好好體諒你老公,4年來都咁頂法,無得做愛事小,佢挨壞個身體事大,你地D仔女仲咁細。
你老公點解要做兩份工?佢自己頂晒成頭家?你有無做野?如果無,你可唔可以幫手搵錢等佢唔使咁辛苦?

好同意麟媽媽講法. 我覺得你吾係好識體諒你老公, 4年來都係訓得個幾個鐘, 真係好傷ga...

首頁

尾頁

跳至