想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我今日先開始食,唔知食緊嘅sis覺得點呀?

子爵府

回復 1# 史迪仔 的帖子

我食咗一個月啦!
覺得明顯分泌多咗好多. & 口乾乾.
不過, m 就好似遲咗未來. 到宜家都未來呀!
己經係DAY 37了. 之前幾個月都係30-44日. 一向都唔多凖.

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我食咗一個月, 但係而家停咗.......因為食到太口乾頂唔順........唔知係唔係唔岩我體質食.....

複式洋房

我訂左兩星期啦,但仲未送貨,你地幾耐先收到貨呀?

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

一個星期己收到貨了

子爵府

點解食呢d會口乾既?咁食完未要飲好多水囉~

子爵府

我都訂咗13曰先收到貨,我係brainybb訂的。

原帖由 hamufamirii 於 10-12-18 23:59 發表 url=http://forum.baby-kingdom.com/redirect.php?goto=findpost&pid=47732487&ptid=3595075][/url]
我訂左兩星期啦,但仲未送貨,你地幾耐先收到貨呀?

複式洋房

原帖由 zarara188 於 19/12/2010 10:55 發表
我都訂咗13曰先收到貨,我係brainybb訂的。

送貨會唔會call你先呀?

子爵府

咁又冇喎!
佢會當係 parcel 咁send 比我.
你想買幾多樽? 我見另外有一個topic, 有個jm 話可以用190/樽 sell比d jm。
比我買的price, 平 $50/樽呀! 你試吓考慮揾佢都得.
(不過, 我唔明點解可以咁平.... 因為我平均都要240/樽.
如果係真貨, 都算抵買的.又唔駛等成2weeks.)

原帖由 hamufamirii 於 10-12-19 19:46 發表

送貨會唔會call你先呀?

大宅

我 arm arm 食左1個月, M 遲左兩日, 平時M黎前會留大約4日啡同右胸會痛, 食左之後M 遲左兩日, M前兩日先留啡, 個胸完全唔痛, 會試食3樽, 睇下呢個月又有咩反應先.

我食法係早午晚各1粒, 有時真係怕食得太多呢!

大宅

畀面勳章

我都想試下食呀, 想訂埋草本潤滑丸, 不過amazon有 d comments 話 cycle 正常的話, 食左FertilAid反而亂左, 有d 15 16 添...有無JM 分享下cycle 會唔會有影響呀? thanks!

禁止訪問

大宅

我今日d5,d2開始食,但之前排卵後飲助孕茶約一個星期黎m,今次m量唔多,平時d2-3會好多,到d6/7就完,我今次d4就得返好少,今日差唔多清晒,我未試過量咁少,唔知同助孕茶有無關係呢?我睇埋食咗維生素係點先決定再食or停食啦!不過今次m黎得唔算辛苦,同埋無乜血塊!

大宅

史迪仔:

想請問助孕茶在那裡有得買? 有用嗎? 請給意見, thanks!!!!

原帖由 史迪仔 於 10-12-21 08:35 發表
我今日d5,d2開始食,但之前排卵後飲助孕茶約一個星期黎m,今次m量唔多,平時d2-3會好多,到d6/7就完,我今次d4就得返好少,今日差唔多清晒,我未試過量咁少,唔知同助孕茶有無關係呢?我睇埋食咗維生素係點先決定再食or停食啦!不過今次m黎 ...

大宅

我暫時覺得無乜特別唔同,只係黎m時無乜血塊,不過我食咗卵子維生素同草本幾日,我尋日牙肉腫痛,今日咳+喉嚨痛,又頭痛、腰痛,仲時冷時熱,唔知係我嘅問題定隻維生素嘅問題啦!

原帖由 Hawaii 於 10-12-21 13:37 發表
史迪仔:

想請問助孕茶在那裡有得買? 有用嗎? 請給意見, thanks!!!!

大宅

咁助孕茶邊度有得買呢?

原帖由 史迪仔 於 10-12-22 00:35 發表
我暫時覺得無乜特別唔同,只係黎m時無乜血塊,不過我食咗卵子維生素同草本幾日,我尋日牙肉腫痛,今日咳+喉嚨痛,又頭痛、腰痛,仲時冷時熱,唔知係我嘅問題定隻維生素嘅問題啦!

...

複式洋房

原帖由 zarara188 於 19/12/2010 21:29 發表
咁又冇喎!
佢會當係 parcel 咁send 比我.
你想買幾多樽? 我見另外有一個topic, 有個jm 話可以用190/樽 sell比d jm。
比我買的price, 平 $50/樽呀! 你試吓考慮揾佢都得.
(不過, 我唔明點解可以咁平.... 因為我平均都 ...

我到宜家仲未收到貨呀!

大宅

我係brainybb買架!我買set裝,如果你話淨係買助孕茶都有,你去brainybb睇下呀!

http://www.brainybb.com/

原帖由 Hawaii 於 10-12-22 08:49 發表
咁助孕茶邊度有得買呢?

別墅

I've taken the FertilAid for around 2 weeks and seems nothing special wor...but is really thirsty than before.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至