跳至

首頁

尾頁

大宅

同BB爸爸做完之後,個肚好硬

你o地有冇試過呀? 我每次同佢做完之後,下腹就超硬,好似有舊石頭o係入面咁,有時仲feel到佢郁

禁止訪問

Re: 同BB爸爸做完之後,個肚好硬

大宅

會吾會係子宮收縮呀?少心d呀.

複式洋房

老公都唔敢做

多多指教: http://blog.yahoo.com/jacobnjoelle/

大宅

我地都唔敢做呀!!

大宅

我無呢個感覺

子爵府

貓姐 寫道:
有左之後,我到宜家都未試過dodo.

Me TOO !!!!!!!

大宅

貼解你o地個個都咁乖o既

BB爸爸已經好努力忍,不過都差唔多一星期一次(之前5-6次)。可能BB爸爸仲後生啦(24歲),不過我都唔知可以點幫佢。次次想用其他方法,佢到最後都忍唔住,尤其是宜家個胸大o左咁多

子爵府

winga_li 寫道:
貼解你o地個個都咁乖o既

BB爸爸已經好努力忍,不過都差唔多一星期一次(之前5-6次)。可能BB爸爸仲後生啦(24歲),不過我都唔知可以點幫佢。次次想用其他方法,佢到最後都忍唔住,尤其是宜家個胸大o左咁多

但有可能小產架........
做人爸爸忍下有咩所謂 wor ~~~

民房

女性高潮之後會導致子宮收縮, 所以你會覺得腹部變硬, 懷孕後雖然可繼續性生活, 但亦有所節制, 萬一發現出血, 發炎或任何不適便應馬上停止.

女性產後好快恢復生育能力, 生完bb後切忌毫無防犯的性生活, 因為好容易再有bb....既然你先生咁精力充沛, 不如叫佢游下水打下消耗體力, 再唔係幫手做下家務, 為你和bb著想節制下性生活吧.

大宅

環保接龍勳章

wa...musicbaby講得好好呀
我之前都試過一次係咁,所以之後bb爸爸擔心我同bb有危險,所以直到現在都無性行為la

民房

係咪無出血 or 不適就ok架? 我以後都唔敢啦!

大宅

我老公又係怕整親bb,,所以佢都係忍....忍...忍

首頁

尾頁

跳至