自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 拎 d 金飾去溶, 係咪間間金舖價錢一樣?

hi!superman:
我收到PM啦,真係唔該哂。

子爵府

如果有資料, 可否PM給我, 謝

禁止訪問

醒目開學勳章

大宅

thank you

侯爵府

各位, 唔洗再pm我, 工場地址有人post 左出黎.

複式洋房

點解今日打去問得$3910,周大x都收$4k,計過條數買賣在同一間鋪會好價啲,有冇人有經驗?

大宅

mylee 寫道:
點解今日打去問得$3910,周大x都收$4k,計過條數買賣在同一間鋪會好價啲,有冇人有經驗?

A few days ago, I sold a piece of gold at $3970 @ - $10 service charge.
So I think you can get a better price if you go back to the same shop.
However, if you do not know the source, then you can try 忠記.
Am I correct? Can anybody tell me?

禁止訪問

醒目開學勳章

侯爵府

如果你知道d金飾係邊度買, 咁拎返去果間可能會有so d, 但如果唔係嘅話忠記真係高d 價.
嘩, CHKWAN, 你媽咪多左五, 六千蚊, 真係開心可以幫到人.

禁止訪問

醒目開學勳章

侯爵府

唔洗客氣.
CHKWAN 寫道:
Super-Man

yes, my mother looking for selling a gold for long long time. She is very happy this time...

多謝你provide informtion la.....

CHKWAN

大宅

tks for advise

Super-Man 寫道:
如果你知道d金飾係邊度買, 咁拎返去果間可能會有so d, 但如果唔係嘅話忠記真係高d 價.
嘩, CHKWAN, 你媽咪多左五, 六千蚊, 真係開心可以幫到人.

夏日冰淇淋BB泳姿比賽總決賽已經進入最後階段, 請幫忙投我囡囡 - 彤彤一票,

係第一幅有水泡講 : "你睇, 我未夠兩歲就會游自由式啦, 姿勢幾靚 !"
http://www.haomama.com/summer_photo/ballot.jsp

洋房

首頁

尾頁

跳至