嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

有無需要買綱床

我bb現在5個多月成日轉身和學爬,攪到床圍鬆晒,手腳伸出床外,好危險,所以是不是要買綱床給他.I don't want to waste money too much.

洋房

Re: 有無需要買綱床

你日頭你咪會長時間睇住佢? 如果係奇實唔用都可以, 我bb由工人揍, 佢要做家務或行開行埋時會放bb係網床度. 奇實係就你自己方便, 基本上張床可以用到佢識爬出來為止, 大概都要2-3歲以上啦.

別墅

我自己就覺得好有需要。
現在monthercare special offer, HK$475.00 only.

洋房

請問綱床可唔可以當床長時間瞓? 是否太軟?

男爵府

網术太軟啦, 冇承托力, 對BB脊骨唔好, 其實網床係比BB係裡面玩架

洋房

我重想話買多張 spare 擺

水晶宮

[quote]
goody2shoes 寫道:
我重想話買多張 spare 擺

公爵府

有地方就有需要~
我家沒地方~沒有買~都沒問題~

複式洋房

好媽媽勳章

我就覺得好有需要, 因我的bb太活躍 !

加上我在海馬訂張床裖放在網床, bb很喜歡係裡面玩 And .

男爵府

我都有買到, 因為工人要做o野, bb已經識企高, 如果用普通bb床, 我驚佢會"鍾"落黎 我係Chicco買o個張係墊底有張梗o野,床"肉"係較梗的, 所以現在當床比bb睡覺 我o地就辛苦d, 要"烏"低身抱起bb law! :wink: :wink:
Don't worry!Be happy!

首頁

尾頁

跳至