跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我同你一樣呀! 所以都唔知點好!

原帖由 DoDoSo 於 10-12-20 23:41 發表
我收到呀, 不過係下午B班 ,
想問問係哋點決定上午班及下午班,
唔知可唔可似申請上午班呢?

複式洋房

原帖由 groundfun 於 10-12-22 00:47 發表

roseegold,我個仔收咗下午A班呀!我哋差少少就又做同學喇!恭喜你呀!

我阿Dee in時表現同反應幾好,但就入咗下午班,所以我都估唔到佢哋點厘定。同你一樣,我都會試埋真光,畢竟呢兩間都係我嘅心水學校。 ...

haha ... 又真係好Q, 差小小又做classmates啦!
不過一想到真光要零晨queue up for the form ... 真係有d想放棄. 哈哈. 希望個日唔好咁凍啦~~~

複式洋房

原帖由 faye_faye 於 10-12-22 01:16 發表
我個B都被取錄上午班, 不過又心思思想考埋真光, 不過真光4/1先排FORM, 肖真6/1要留位, 點好呢?

係8/1留位喎, 星期六黎
當買少件衫啦 比個留位費會安心d.

大宅

真光要凌晨開始排隊,咁誇張,點算?生命都要啦?連續兩日添?我估都好多人排隊。

複式洋房

我個女都唔收呀, 真係好失望, 雖然都預左佢唔收, 但都有少少希望佢會收, 其實我心儀係真光同生命堂, 好似要通宵排隊。

男爵府

我想講問下係咪真係要零晨去排真光??? 大家會預幾多點落去呢??? 我打電話去學校問, 佢話叫8點左右落去就ok wor, 個職員話佢地會派 千5份form, 叫我唔駛太擔心wor. 我自己打算5, 6點先去到, 唔知仲有冇form 拎呢?!! 麻煩俾d意見我, thanks!!!

另外生命我都打過電話去問, 佢話上網有得download, 唔駛特登去排隊, 我印象中個職員話網上可以download 5百份, 我自己都係打算網上download 就算, 唔想拎太多假. 想請問下大家會唔會網上download 唔到, 而我會miss左拎唔到form 呢??!!

感激!!
感激!!
感激!!

因為我小朋友都俾肖珍reject左, 都係得返呢2個機會!!!

複式洋房

回覆 1# ntk_mami 的文章

我打去真光都有問拎表的安排,個男職員都好好咁叫我唔洗咁早去排隊.....

男爵府

原帖由 CHERRYJUMP 於 10-12-28 09:38 發表
我打去真光都有問拎表的安排,個男職員都好好咁叫我唔洗咁早去排隊.....

係呀係呀... 我打去個陣, 聽電話個個都係男職員

別墅

大家都好似係以真光同生命做目標, 其實係咪肖珍唔係太好呢??係邊方面冇個兩間咁優勝呢??請教!

子爵府

我聽番來就呢3間都差唔多

複式洋房

我都系打算6點左右去排.
安全D好.

首頁

尾頁

跳至