親子旅遊

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

急 - 韓國五天團

朋友話適合8歲同四歲半的小朋友,最好去曬三個樂園,請問邊間旅行杜有齊三個樂園. 或者有無其它更岩玩的.

註:我們全家都不是大長金的FANS,所以如果沒有參觀有關大長金的景點,改去其它更好玩的地方便最好不過來=了.

想8月23日去,想早D報名,每位平二佰大元.

謝謝!

大宅

Re: 急 - 韓國五天團

Eva,

縱橫遊丫!我又係報咗冇大長今公園但去3個樂園既團.

男爵府

我報左永安8月出發五天團,都係有幾個樂園!
***南無阿彌陀佛***

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

kammyman

I want to know the details. How much for the tour? Thank you very much.

[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

大宅

Jamesmama ,

你去佢網址:www.wwpkg.com.hk睇睇
入到去click縱橫情報站ge三人同行:雪嶽山五天團就會好清楚架啦,呢個團去程仲會坐商務客位tim架!

大宅

KAMMYMAN
縱橫遊,你以前跟過未? 早前我姑奶知我搵緊團時就特別叫我唔好跟佢地. 不過我見你介紹的行程都幾好,所以頭先突登打電話問佢有乜唔好,佢話上次跟去日本豪華團,D食宿貸不對辦WOR. 不過她只跟過一次,仲係唔同地方TIM,可能只是間中發生.

網上無價錢WOR,你JOIN要幾錢一位呀? 同埋有無早報名優惠呀? 如果無就等你去左之後,睇下好唔好玩至決定.

kammyman 寫道:
Eva,

縱橫遊丫!我又係報咗冇大長今公園但去3個樂園既團.

大宅

你報左邊團呀? 你報了邊團呀?

永安係我第一次出門旅行的旅行社,所以特別有親切感,都好想 報佢,不過想左夾下D地方先. 但是我姑奶話依間要JOIN豪華團的,否則他們會經常帶你到處購物,浪費很多遊玩的時間WOR!

我時常提"我姑奶話",因為她實在去了太多地方了,近的地方更去過三四次之多(因為無咁多假期),所以會問埋佢比較一下.

家庭主婦 寫道:
我報左永安8月出發五天團,都係有幾個樂園!

男爵府

我地上次去日本同浮羅交怡都係跟永安,好正呀!食同住都好好,咁跟團唔多唔少都會帶你去shopping,除非係自由行,我報左"SEN05M"呢團呀!你可以上永安個綱頁睇下先!(我個團有大長今村,我亞仔要去呀)

子爵府

Eva,

我上次是跟永安因不想坐半夜機.

伯爵府

kammyman,

Thank you very much. 三人同行 only for 16 July. So i will join the same package on August. $3999/adult, $3499/kid.

Thanks a lot

kammyman 寫道:
Jamesmama ,

你去佢網址:www.wwpkg.com.hk睇睇
入到去click縱橫情報站ge三人同行:雪嶽山五天團就會好清楚架啦,呢個團去程仲會坐商務客位tim架!
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

大宅

Eva,
縱橫遊我都係第一次join,但我收番嚟ge風話佢辦日韓團都好掂架喎!我有個好朋友去日本5次都係跟佢,呢個15/7佢一家大細又跟佢去日本啦,所以我對佢有信心囉!我join3人同行優惠,4人計,每人就$3374.不過Jamesmama話呢個優惠已經完咗啦.咁就等我玩完番嚟話俾你聽好唔好啦!:wink:
當然永安都係一個好選擇,我都只係考慮呢兩間呀!

Jamesmama,
唔駛客氣!我咪係報咗16/7呢團囉!雖然係半夜機,但坐商務位,又可玩盡d時間,又有3人同行優惠,老公8月又冇假放,所以就揀佢囉!

大宅

多謝所有媽咪提供資料. 我終於選了永安的五天團.這是一個最新出的團,有曬我心目中想去的地方:
1. 樂天世界
2. 夢幻樂園+動物園
3. 加勒比海水上樂園
仲有得遊船河同餵海鷗TIM!

最唔好係要坐1:00AM機,所以想左好耐至決定. 不過姑奶話佢上次都是坐1:00AM機, D人在機上都訓到,唔會太辛苦WOR,即本試下啦!鬼叫自己貪心想去多D地方咩!!

這一兩天去報名 (23/8 - $3,899 NET)

http://www.wingontravel.com/chi/ecom-tours/new_detail.asp?country=kr&city=&tc=SEW05&tn=&year=2005&month=7&day=17&price=0-999999&pax=2

別墅

加勒比海水上樂園 is part of the Everland and ususally the tour will go to Everland instead.

But if you like water sports, 加勒比海水上樂園
will be very good.

I joined 縱橫遊 last summer and the service was good though there were only 15 of us coming from 3 different families. :wink: :wink:

大宅

thanks DDS

Actually I like 縱橫遊 also because there are many breakfast taking in hotel, good messing.... but my friend said that the XX山 has nothing to play and spend much time in traveling while 加勒比海水上樂園 in Everland is very good playce for my kids wor, therefore I choose this.

Do you think that we have enough time to play inside Everland with zoo and 加勒比海水上樂園 in one day?

But

伯爵府

Eva & kammyman,

我報咗縱橫遊. Because they selling point is CX air-line and 5 start hotel. I checked that they are including all of breaskfast, lunch & dinner. But Korea need the air-port tax too. $200 per head. Total we spend $13,342.00 for 2 adult and 1 kid.

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

Eva,
我上次係跟縱橫遊去korea, very good !
My name is Phoebe 我用手機上BK , 麻煩唔好點評問我野哦

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

上年九月跟東x遊, 好好. 尤其是個領隊+導遊

大宅

終於今日報左名喇!

最後都因為怕一老一小太辛苦, 唯有放棄加勒比海,參加左KAMMYMAN介紹的"縱橫遊 - 雪嶽山首爾江原世界美食五天團".

本來想參加23日出發的團,但是26日以後起程,每人平三百蚊. 見亞女第一日開課只回校兩小時,所以就報左8月27日(26日滿了!)

原來去TST分店報名會平多一百元GA,加埋早報優惠,共減$300一位. 結果最後團費是成人3,399, 小童2,899

三大兩小,加一床(加$300-他們說有兩間房給我),共銀: $18,830.00 (未計隨員小費和旅遊保險費-我自己親戚買有8折)

雪嶽山首爾江原世界美食五天團

KAMMYMAN

好玩麻??有時間請你報料俾我同JAMESMAMA啦! THANKSSS

大宅

phoebepanpan 寫道:
Eva,
我上次係跟縱橫遊去korea, very good !

你今年去邊樹呀?

男爵府

原本我都諗住去雪嶽山,但係問清楚要搭成差不多五個鐘頭車程先到,所以冇諗呢個!

首頁
12345...7

尾頁

跳至