嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問各媽咪在那裡買鞋給幼兒著?

除了Dr. Kong外,有沒有其他地方可以買d比較好�優質的幼兒鞋?因為bb懂得行路(16個月大),唔想著壞腳,請問各媽咪有無好介紹?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: 請問各媽咪在那裡買鞋給幼兒著?

我買 Combi 同 Miki House 既鞋比我個仔著。
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

adidas
該用戶已被刪除

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

請問elle 好嘛??
另想問combi可係邊度買?(多款嗎?)

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

响屋企唔駛俾鞋佢;去街最好買包踭啲鞋仔......吉之島亦可
我女2001年1月8日QE出世  

大宅

kellyly 寫道:
adidas

ME TOO

大宅

janetngan,

Elle 鞋底比較軟. Comi 鞋可以去榆景新城 Baby Dream 買, 本身 Comi 出款及顏色不多, 留意夏天著比較焗身. 此鞋有好處可以斗正 bb 行路支細. 囡囡好鍾意著.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

A1B2C3 寫道:
janetngan,

Elle 鞋底比較軟. Comi 鞋可以去榆景新城 Baby Dream 買, 本身 Comi 出款及顏色不多, 留意夏天著比較焗身. 此鞋有好處可以斗正 bb 行路支細. 囡囡好鍾意著.

thanks

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至