跳至

首頁

尾頁

大宅

仔仔戒片用乜方法?

請問名位媽咪教仔仔戒片時會用教佢企係到小便定坐係到小便?
[img align=left]http://img.mms.sohu.com/mms/1420/81/14881/p1.gif[/img]

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

Re: 仔仔戒片用乜方法?

我個仔唔鍾意企, 我迫佢企得一陣佢就想走, and then我先俾佢坐, 咁佢就可以坐一陣(其實都要用野tim佢先肯), 但好多時都係冇料到.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

大宅

仔仔是我老公示範教佢企係到小便.好work!
kingbb I am 7 years old. ;-) :-D :-D

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

呢招都用緊, 但都係唔係好work.
16628 寫道:
仔仔是我老公示範教佢企係到小便.好work!

大宅

emmypun
如果你試過好多種方法都唔work,甘就唔好再迫佢啦,最好著返片片,為有隔一排先再黎過啦 :-P :-P

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

Baby_Alex

Thanks!! 我唔會迫佢ga, 不過係屋企我都一定係俾佢著褲仔, 想俾佢知道濕左係唔舒服, 如果佢獺, 咪拖密d地lor, 一日都唔係好多次姐.

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請問如果BB未識講嘢 , 係咪好難戒片架 .(不過我個B己經二歲喇!) Thanks !

大宅

Hi ChanMoody
我囝囝同你個都一樣,2歲都未識講嘢呀,但係我就用咗2個半月黎同佢戒片,我又唔覺得好難同佢戒喎 :wink:

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Hi Baby-Alex ,

Sorry ar , I forget the password , so can't login to BK. 你可唔可以教吓我怎樣教未識講嘢的BB戒片呀?? ..many many thanks .....

Moody :-(

大宅

hi Moody

sorry!甘遲先覆你 ,其實我都無乜用咩特別方法去教佢架,如果你耐心甘教導佢,多d稱讚佢,甘就一定事半公倍. 你可以click入去睇吓,希望可以幫到你 :-P :-P

click here

子爵府

Dear Baby_Alex,

Thanks you,

Moody

首頁

尾頁

跳至