嬰兒食譜

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇bb轉食大仔新裝明治個下巴有紅疹呀!!!

我個bb在十四月轉食大仔新明治後, 久不久就個下巴有紅疹 :-( 唔知會唔會喺隻奶粉問題呢 醫生話喺隻奶粉乳糖不適合bb

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: 有冇bb轉食大仔新裝明治個下巴有紅疹呀!!!

我覺得係口水“yip”親多 d 喎。
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

esmehouse 寫道:
我覺得係口水“yip”親多 d 喎。

係囉!

同埋係咪有時食 奶個陣有 D 奶流落下巴仔都會架, 試吓用 D 古老方法, 沖涼個陣用 小小 花露水 一齊沖都 OK 架!

子爵府

我個囡間中都有下巴紅疹, 但我又唔覺係奶粉事喎(佢食舊明治), 我都認為係天時熱+口水+吃完野抺得唔乾淨引起既。

您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

複式洋房

mycathy 寫道:
我個囡間中都有下巴紅疹, 但我又唔覺係奶粉事喎(佢食舊明治), 我都認為係天時熱+口水+吃完野抺得唔乾淨引起既。

我個仔都係食舊明治呢兩個weeks下巴都有紅疹woo, i guess because of the 口水 law ?-(

首頁

尾頁

跳至