自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大新「 芝 麻 街 」兒 童 儲 蓄 戶 口

我今天帮仔仔及囡囡開了芝 麻 街 戶 口及接 受 子 女 成 才 的 計 劃 分 析 , 取了禮品(背囊文具套裝).

但我最鍾意係佢有相的「 芝 麻 街 」 存 款 卡, 可以留比小朋友大過做紀念.

有時間睇下的details啦-

http://www.dahsing.com/dsb/rbd/html/dp_sesame_c.htm

對人寬容點點. 對己嚴謹點點 . 生活自然開心多多.

男爵府

Re: 大新「 芝 麻 街 」兒 童 儲 蓄 戶 口

Thanks! My daughter loves Elmo very much!

男爵府

Thank you.

伯爵府

好媽媽勳章

幾得意喎, 聽日開返個先.

全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

洋房

Thanks! I might as well open an account for my daughter!
Be your true mind

大宅

但開戶金額要500元.

男爵府

Thanks.

翡翠宮

2020勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

thanks

複式洋房

等我都幫亞女開番個先

大宅

thanks! 等我都幫d女開番個先.

子爵府

係呀!我見到都好鍾意呀!
我諗住幫仔仔女女各開一個,要晒兩款文具.

複式洋房

Thanks!

男爵府

SuperBaby 寫道:
我今天帮仔仔及囡囡開了芝 麻 街 戶 口及接 受 子 女 成 才 的 計 劃 分 析 , 取了禮品(背囊文具套裝).

但我最鍾意係佢有相的「 芝 麻 街 」 存 款 卡, 可以留比小朋友大過做紀念.

http://www.dahsing.com/dsb/rbd/html/dp_sesame_c.htm

thanks!

伯爵府

好媽媽勳章

SuperBaby,

岩岩開了戶口, 多謝報料, thanks.

別墅

Thanks!

大宅

我想問下1.5x1.5既photo係咪即係passport相咁大呀?
thanks

侯爵府

2020勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請問要不要帶小朋友?

男爵府

SuperBaby 寫道:

HI,我想問下係唔係一定要接受子女成才計劃分析先有禮品(背囊文具套裝).

伯爵府

好媽媽勳章

Jacquesl,

唔使帶小朋友既.

appleycma 寫道:

HI,我想問下係唔係一定要接受子女成才計劃分析先有禮品(背囊文具套裝).

appleycma,

我打去問佢話要聽埋, 但真係去到分行o個個職員冇解釋就送俾我喎.

男爵府

sarahlee 寫道:
Jacquesl,

唔使帶小朋友既.

[quote]
appleycma 寫道:

appleycma,

我打去問佢話要聽埋, 但真係去到分行o個個職員冇解釋就送俾我喎. [/quote]

sarahlee

妳就好la!我向jordan果間開戶,佢地都唔想比禮品我,又話要帶小朋友,最後佢check到我有向佢地銀行買保險,而且我話如果之後我打去其他branch開戶問過有得送,我會追討返,佢先話今次例外送比我

首頁

尾頁

跳至