自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

想問吓有咗兩個月可唔可以搭飛機?

如題!唔該晒!

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

Re: 想問吓有咗兩個月可唔可以搭飛機?

唔好啦.....四個月先啦

別墅

醫生話, 最好係四至七個月之內搭飛機,其他時間就唔好博啦!!!!

男爵府

頭三個月最要小心的時候.

大宅

我有第一個小朋友時,都係2個月左右,去o左日本shopping,不過都係徵詢醫生意見好!

複式洋房

最好問醫生,

因為我三個多月時,都有坐過飛機,但可能好短程,
所以你睇下自己坐幾耐啦。

別墅

咁橋, 我老婆有左兩個月果時都去左日本shopping喎, 不過事前醫生都係話唔好去好d.

大宅

畀面勳章

唔該晒各位!其實我自己都知道頭3個月內唔搭得,但............因為我老公放大假,所以............ :-( :-(

珍珠宮

好媽媽勳章

Re: 想問

我果時有左兩三個月撘長途機,都無乜事,不過我係不嬲都

子爵府

好難講,每個人身體情況都唔同.
頭三個月個胎未穩.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

個陣時我剛剛有左都照去日本玩。
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

我有左兩個幾月都去左韓國玩,問醫生佢都話無問題!!放心,去之前拎定d平安藥!!!
玩得開心d啦!

大宅

畀面勳章

等我去問吓醫生先! :-P

男爵府

畀面勳章

我有左兩個月去泰國玩,仲玩埋過山車添..跟住到四個幾月開始見少少肚時飛去加拿大...都無乜事呀!不過係搭飛機時辛苦D咯

侯爵府

Mrssslui 寫道:
好難講,每個人身體情況都唔同.
頭三個月個胎未穩.

Agree
:-D :-D :-D :-D

首頁

尾頁

跳至