自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

!!!!!!!!!<<急>>!!!!!!!

如遺失違例泊車告票~~而快到期交錢~~
我可以點樣做呀?????
可唔可以上運輸署直接交呀?????
定係可以點呀????

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: !!!!!!!!!<<急>>!!!!!!!

我老公話要有檔案NO.同埋俾人抄牌個日先可以用繳費靈交喎,佢話乜運輸署可以交費既咩??佢岩岩幫佢老細交左兩張過期罰款,每張1800~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

上傳票組尹取回告票到郵政局交, 但我老公唔記得響邊, 所以你要打1000去問。
我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

子爵府

可致電:28866552 叫佢幫你check 電子繳款號碼,然後用繳費聆交。

複式洋房

佢唔係用開繳費聆交錢~~咁其實最緊要係........
唔見左....應該點做呀/????
thanks!!!

子爵府

最緊要都係要交錢,因為過咗期未交,仲要交埋堂費,電子繳款號碼亦可由櫃員機交罰款,

大宅

tammy
你而家唔見手寫定郵寄個張 我老公話如果唔見

大宅

如果唔見手寫個張就問題不大,因佢地遲吓會再寄個一張電子全票比你,到時交都未遲,不過連電子全票都唔見就麻

伯爵府

2020勳章

?-( ?-( ?-(

複式洋房

Thanks各位媽咪~~~唔係我~~~係我朋友~~佢攪掂左啦~~~THANKS!!

首頁

尾頁

跳至