自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

魅力公主 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

子爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

I think 初生bb can't use 咩帶!!

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

NO

大宅

combi 有隻ok, but 你show個隻唔得起碼6 months or above

子爵府

我係yahoo拍賣睇佢自稱初生可用

大宅

at least 要BB絛頸硬淨D兼坐直先用la.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

初生應該抱,以前買咩帶,說明要三個月以上才可用.同時呢隻完全對頸係無承托力.

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

當然唔可以啦!!!!!!!

子爵府

我唸住去遠d既地方可以冇咁手軟咋

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

要咩初生baby應該係可以打橫訓低架喎..我以前都有買...

別墅

好媽媽勳章

有架! 有隻咩帶比初生BB用的. 我以前都係. 係河花買的. 日本出的. 可以把BB平放.

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

呢隻唔可以FOR 初生B,而且小朋友到左1歲到,有十幾磅就用唔到,呢個只可以幫下力,3件套其中一件

衫生用既你去吉吉島都有,可以打側你身咁訓

原帖由 seven_cola 於 10-12-24 14:50 發表

男爵府

熱血勳章 環保接龍勳章

我有一條 Combi, 可以由初生打橫用 ( 好似個兜咁 ) , 又可調教變直 for 大 bb 用, 90% 新, 因朋友送, 自己大仔時已有另一條傳統 d 前面的咩帶及兩條印尼咩帶, 所以尼么條咩帶我用的次數 10 隻手指可數, 如有興趣, 請 PM 我, 我可 send 相給你們.

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

外國有好多咩帶有埋infant insert, 一出世已經用得, 只係香港唔普及jei

首頁

尾頁

跳至