自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

座談會一問!有沒有人試過以下情況?

有沒有人做完座談會後,間公司給你一些資料,叫你再找身邊的朋友做,你幫朋友登記,公司會給你「融」金?
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

子爵府

Re: 座談會一問!有沒有人試過以下情況?

有.
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

子爵府

thanks.
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

大宅

上次自已聽完, d職員問可否介紹朋友, 咁我寫左個friend電話, 又無聯絡個friend & 又無提過會比佣, 咁d佣金掂計想八下.

thanks

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

當完成座談會收錢後, 有些公司會招攬你作介紹人, 原因是想有更多不同層面的人都能提供意見. 你介紹的人如成功參加座談會, 咁你就有commission收. 數十元至一二百元不等, 視乎他們的目標人物難不難找及邀請.

大宅

有,it really have commission cos my friens is the介紹人
天朗在1998年12月31日晚上7:44分於東區醫院出生
天晴在2005年4月17日早上4:30分於瑪嘉烈醫院出生

首頁

尾頁

跳至