懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

睛靈勳章

v_v 好悶......

大宅

Re: v_v 好悶......

我未生之前日日行街~hehee~
又可以買野又可以當做運動~最重要係打發時候呀嗎~

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

同你一樣!! 尤其這幾week, 又冇乜唔舒服, 又開始肚大大唔游得水, 行耐d都腰骨痛, 老公又飛咗。好悶......
我同你預產期差唔多, 你買曬bb嘢未?? 只有買bb嘢打發時間lu......

等待驗證會員

上網同埋煲碟 ....

伯爵府

游水,上網,學整cake,行街......

公爵府

畀面勳章

superlover_mak 寫道:
我未生之前日日行街~hehee~
又可以買野又可以當做運動~最重要係打發時候呀嗎~

我都係~~

侯爵府

上網, 織衫仔俾bb

禁止訪問

睛靈勳章

侯爵府

2024年龍年勳章

上網 行街law

男爵府

applecarey 寫道:
我而家無野做
但成日都好累
成日訓

想問下各位媽咪生之前有咩做可以打發時間

我就快發mo la .....>< HELP

read some books about how to take care of newborn; different stages of a bb; toddlers, etc.
LEARN more about parenting, bb caring, educating your bb, etc. preparing the bb's clothes, bb's room, etc. listen to music

actually there are a lot of things to do

大宅

做運動啦,對自已同bb身體有益,又易d生

禁止訪問

伯爵府

睇碟, 學琴, 行街街.

侯爵府

我都想去游水, 不過我老公唔肯陪我去.
佢哋叫我唔好自己一個人去游, 怕有危險喎.
又搵唔到其他人陪我游喎, 有dd唔開心. :-(
因為我知游水可以舒服d.

別墅

我都好悶呀, 我而家冇野做, 又只有11WEEK, 都唔知要悶到幾時.....冇工做又唔敢去街買野......而且阿媽話BB既野有好多人會比...都唔知可以買D乜????

有冇D唔使用$$$既解悶方法?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我日日上網,黎bk,一係訓覺(重要訓到黃絲百晏),一係出去媽咪度,又去圖書館睇下書(我以前從來唔去架,依家實在太悶所以去睇下d關於懷孕/育嬰既書~),聽歌,睇周星馳,等老公番,重有想學整蛋糕

禁止訪問

睛靈勳章

子爵府

我以前大肚時都覺得非常悶 但BB出世後妳會發覺個段日子係最好,最"炭" :-( :-( :-(
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

複式洋房

有咗之後都無做口野成年, 好悶, 初時試過一個月看10-20 本有關BB的書, 現在己經馱左6 個多月, 習慣, 日日上BK吸收知識, 上網, 但好少睇影碟及電視, 老公唔多想我成日對住電視, 這段時間真係什麼種類的書都會睇, 想起以前返工想睇都好少有機會, 另外又會比較出边边間公司賣BB products會平些. 所以都幾忙, 又要去上產前講座班, 所以都無初時咁悶了.

別墅

applecarey,

最慘既就係, 我訓又訓唔好, 食又食唔倒~~~~好悶呀!!!

首頁

尾頁

跳至