懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

預產期11月的媽咪

我肚裡的bb預產期係11月24日,

各位媽位,你地會幾時開始買bb用品,咁你地會買d咩,因我睇過宜家賣緊夏天衫,咁bb出世時應該著幾多件衫先夠暖,咁我又應該預備d咩比bb? ?-(

洋房

Re: 預產期11月的媽咪

我打算在9月先開始買, 同埋出世時都差唔多時冬天, 所以要買冬天衫, 我而家會開始打定個List一諗起要買d乜就即刻mark起去. 得閑行街望吓,幾時等價就買law.

洋房

I planned to start to buy in August - the baby exhibition (Aug 6-8). Now, I will search around and compare the price and model....

There is a very good list of what we should buy at Jusco's baby counter, you can just ask the staff and get one there. So comprehensive!

洋房

hi 軒軒,
我bb預產期係11月13日, 我已經忍唔住去咗荷花買bb床、床上用品、老公揀咗個好型嘅咩帶、浴盆、大小毛巾、奶樽及消毒器皿等,剩番入院衛生巾及用品、尿片、濕紙巾、奶粉等到冬天先買,因為我問過一個化驗師的朋友,他說不要太早買、過咗夏天同埋潮濕天氣先,否則好容易會滋生細菌,因為你唔會知道,萬一bb用咗尿片之後敏感出疹就唔好喇。衫仔要等到換季時候先買,好多媽咪朋友話要買多D開胸底衫、厚和尚袍或有帽外套、襪仔、手襪等等,不要買過頭凹衫仔同冷衫,因為比較難穿同埋冷衫可能令bb敏感唔舒服,又話唔好買咁多衫wor,因為好快大著唔切!要買質地好soft嘅大毛巾,可以包住個bb...車仔就仲揀緊。

別墅

我好明白你地的心情,因我的預產期都係11月,不過係舊年 第一次做媽咪當然心情興奮,一早買定,如果你比我做多次,我諗我會平淡好多,未出生憂心,出左(細)仲憂心,當然亦有樂趣,苦樂參半

別墅

你地可以買d長袖和尚袍&絲絨衫,我那時買了一個夾棉睡袋,比佢睡覺用,&買了一件頪似抓毛的睡袋等佢晚上不會容易冷凍,你地知舊年幾凍 (果件好好用,用最多)

大宅

hi,
我都係11月30日預產期(第二胎), 我淨係須要買一套奶樽&一個電奶煲&小小入院用品就ok, 其他全部有齊

大宅

Hi all,

My bb was born in last Nov. I remembered I started buying things in Aug/Sep. Yes, you may need to buy winter clothing for bb of course. But the few weeks in Nov 04 after my bb was born was still quite warm indeed (you know, the winter arrives later and later in HK nowadays). So don't just buy all very thick ones.

Apart from buying newborn clothes (size 60 or 70), I also bought some bigger ones (80 or 90) during the big sale at the end of last summer, i.e. my bb was born in Nov 04 and wear 60 at that time. He became 5 months in April 05 and wear 80. Then I took the chance to buy 80 or 90 summer clothes which were in big sale in summer 04. Save a lot !!

Becky

My naughty Chezkel is 7 yrs old la !!

首頁

尾頁

跳至