家事百科

跳至

洋房

訂做上下隔床,最好實用和慳位,請問有冇好介紹呢?

最好

別墅

Re: 訂做上下隔床,最好實用和慳位,請問有冇好介紹呢?

粉領區誼和傢俬,又平手工又好[quote]
IrisLSK 寫道:
最好

別墅

請問有無地址及電話?
Thanks

大宅

2019勳章 醒目開學勳章

的都想訂做兒童床 (有樓梯櫃), 如一齊訂會否便宜D....

洋房

我已經隔過價,丁字

民房

IrisLSK ,
我也打算訂造一張丁字床,請問你隔價那間的地址在哪裡?有電話嗎?可否告知或e_mail給我?謝謝!
my e_mail:[email protected]
[img align=left]http://sky.freespace.jp:8080/milk_tea/cut/6_1.jpg[/img]婧瑤皇宮

民房

請問有冇人知北角區,訂造實用小朋友上下格床,邊間好?

洋房

我係炮台山間北角傢俬中心落

複式洋房

IrisLSK,

Pls advise if the custom-made bed has a big smell. I've experience with my daughter's bed of which it takes about 6 mths for the thinner smells to go away.

洋房

dichiu,

如何消除家具油漆味
新的家具會有濃濃的油漆味,只要將喝剩或泡涼的冷茶水用布沾上後,由上到下,由裡到內就可清除臭味了

衣櫃有薰人眼睛的味道
新裝璜好的衣櫃有薰人眼睛及刺鼻的味道如何改善呢?
(1)利用削掉的鳳梨皮洗淨曬乾,再放入櫃子去除異味。 (2)另一種方法也可以放入未打開用的香皂。

跳至