育兒好物

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2020勳章 醒目開學勳章

奶粉格

你地用邊隻牌子既奶粉格?

我用過一層層個隻同埋成個個隻~

但覺得成個個隻,唔係太好,因為,倒奶粉入奶樽時,另一格奶粉會係上面條空隙走左去第二格,我唔知係牌子問題定係咩~(我用個隻係 ai-non baby)

邊一隻既牌子唔會咁架~

]

公爵府

Re: 奶粉格

我用一層層個隻~因為我都估成個個隻奶粉係上面條空隙走左去第二格

男爵府

我用pigeon 一層層0個隻, so far 有一個問題係佢唔夠密同緊, 有次試過差d甩出來倒瀉晒

公爵府

我都是用pigeon 一層層0個隻, so far 無呢個問題喎~~

伯爵府

我都係用一層層的,係hello kitty,幾好!!!我都有用過一個的奶粉格,吾得,d奶粉真係會周圍走的.

大宅

AVENT 個隻都會咁架, 唔好買呀!
------------------------------------------------------

但覺得成個個隻,唔係太好,因為,倒奶粉入奶樽時,另一格奶粉會係上面條空隙走左去第二格,我唔知係牌子問題定係咩~(我用個隻係 ai-non baby)

邊一隻既牌子唔會咁架~

侯爵府

我仲諗住買avent成個的奶粉格, 我係用黃鴨仔一層層的奶粉格, 咁還是不換了

supergirl 寫道:
------------------------------------------------------

邊一隻既牌子唔會咁架~

男爵府

醒目開學勳章

我買hello kitty o個隻...有3格架
無try咁既情況...幾好用

大宅

2020勳章

silvia_yu

請問你係邊樹買hello kitty既奶粉格

侯爵府

畀面勳章

我都係用緊Hello Kitty 嘅奶粉格....

靚mama,
我果隻喺千色店買架!

侯爵府

畀面勳章

靚mama 寫道:
silvia_yu

請問你係邊樹買hello kitty既奶粉格

我係吉之島買架~~ :mrgreen:

男爵府

黃鴨仔全個都會走去第二格

男爵府

我用 hello kitty 奶粉格...有3格幾好用的,可以一格格咁拎出街.幾方便, 另外我仲有一個黃鴨仔o向屋企用,都沒什麼問題..

男爵府

我買左avent成個ge 奶粉格 (新果隻, 藍色ge), d 奶粉又唔會由上面條空隙走左去第二格喎, 因為都唔覺有空隙, 我就覺得幾好用la, 個人覺得好過一層層果d...
霖格格 寫道:
我仲諗住買avent成個的奶粉格, 我係用黃鴨仔一層層的奶粉格, 咁還是不換了

[quote]
supergirl 寫道:

邊一隻既牌子唔會咁架~
[/quote]
~*~*~*~切言實多勝友,天白雲任爾遊。~*~*~*~
        我個小寶寶係2005年1月20日出左世啦!!

公爵府

好媽媽勳章

我都係用hello kitty 奶粉格~

首頁

尾頁

跳至