自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

激氣呀∼∼有儲KT章既媽咪一定要看!!!

各位媽媽好,
我今日發現7仔D員工,
竟然幫D熟客訂特別版KT章呀,
以下係我親眼見到既內容,
我今日去7仔買野,一入去見到2母女係到睇緊KT章果張海報係道手指指,跟住指完又去同收錢個員公講話要剛才指果幾個,個員工仲話有再CALL佢,我見到咁既情形我咪走去問個員公係咪有得訂,個員公又話無喎,(可能個員工見我生面口掛,因為我係咁岩經過果間7仔,我跟本唔係係果頭住),你地話激唔激氣啦!!!

子爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 激氣呀∼∼有儲KT章既媽咪一定要看!!!

唔怪得到e家先儲到一個特別版la

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

該用戶已被刪除

男爵府

fredericayang7701 寫道:
如果不是為了儲齊全套(包括特別版),我都不會不斷幫襯7仔的。若我抽中最後一個Happiness,我就會罷買7仔的東西。

我同我屋企人全部都係欠Happiness咋!
直明月耀安
極星輝照長

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

唔怪得我一個都唔中啦

我多數都會去旺角果d7仔買野....唔通...... :evil:

複式洋房

男爵府

Happiness係咩樣架??

別墅

預左會有呢D情況出現~
唔好講話七仔~老麥換果D公仔~
如果你識朋友做經理..都可以叫佢幫你留番套~
唔洗食17蚊換..淨係比果幾隻公仔既錢..
社會唔係100%公平架喇~
果個員工同客仔真係唔識做..明知比人見到實投訴架..仲做得咁揚...

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

ryocarol 寫道:
預左會有呢D情況出現~
唔好講話七仔~老麥換果D公仔~
如果你識朋友做經理..都可以叫佢幫你留番套~
唔洗食17蚊換..淨係比果幾隻公仔既錢..
社會唔係100%公平架喇~
果個員工同客仔真係唔識做..明知比人見到實投訴架..仲做得咁揚...

同意 :evil:

子爵府

子爵府

畀面勳章

有無攪錯呀!7仔o個員工咪搵唔少,無理由唔收錢啦!
我freind都見過有人拎成代kitty章去旺角d商場買 tim,
佢話起碼有成百個,車!同偷有咩分別喎。[size=medium]7-11
^.^

侯爵府

:-D :-D :-D :-D

大宅

7仔有分"公" & "私"店.
"公"店,公司會立例,禁止員咁樣做,違者即"fire"
"私"店,公司一樣會立例,但無人理(所謂管而不理)

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔出奇丫~~
好耐之前送果d英超貼紙定什麼(唔記得嚕~)
我買完野見得意咪開黎睇下囉~
之後我話都唔知要黎做乜...想掉...個7仔員工竟然話唔好...然後o係收銀機底攞左個籃出黎...有好多果d貼紙定什麼架~~話同我換喎...嘩...我睇到眼定定...根住見冇用...咪同佢換左張england,睇下beckham個靚仔樣嘛~~
今日我媽咪做野果度有個客先攞左d多出既章比我媽咪~~重話佢個fd同7仔d人用$20買左個happines~
我覺得我地自己買左番黎私下交換冇問題...但7仔d員工咁樣真係好唔要得~~

侯爵府

自由的傻豬 寫道:
7仔有分"公" & "私"店.
"公"店,公司會立例,禁止員咁樣做,違者即"fire"
"私"店,公司一樣會立例,但無人理(所謂管而不理)

別墅

不如試吓係地鉄果D7仔買,我抽到4個特別版都係係地銑7仔買2O蚊一次抽到。

子爵府

好媽媽勳章

其實點樣可以知係"公" or "私"店?

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

首頁

尾頁

跳至