論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

A 同 B 您會揀邊個,可否給我些意見,多謝幫忙!

如果是您會揀A定B工人呢? 真的很頭腦,請給我一些意見,謝謝!

工人 A :
優點 : 有禮貌, 純品, 尚算誠實, 可靠,細心,有耐性揍BB,乾淨

缺點 : 蠢(完全唔識轉灣), 做嘢慢(洗碗要一粒鐘,慢工人B很多), 無記性(成日要人提先記得,好煩,日日要我勞氣),容易打破嘢

工人 B :
優點 : 聰明(話頭醒尾,不用勞氣),做嘢快手

缺點 : 懶惰,不誠實,唔夠工人B可靠,不細心,不夠耐性揍BB,唔夠乾淨,好識在您面前做表面功夫

I love baby

男爵府

Re: A 同 B 您會揀邊個,可否給我些意見,多謝幫忙!

I prefer A!

別墅

me too
手腳慢可以 train 古惑就好難教同要提防
cherriemama 寫道:
I prefer A!

子爵府

睇下你要個工人主要為咩啦. 如果係湊bb 既, 就選a, 如果只係照顧大人既, 就b.

我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

大宅

我會選擇A, 雖然蠢,但可以Tranining!

子爵府

我選工人 A !

洋房

i prefer a
該用戶已被刪除

別墅

最好兩個都唔揀。
但是, 如果一定要揀, 寧願揀蠢都唔會揀唔誠實啦.....

民房

agree

ky205catho 寫道:
最好兩個都唔揀。
但是, 如果一定要揀, 寧願揀蠢都唔會揀唔誠實啦.....

複式洋房

我會揀A !!
因為人格最重要,唔誠實係絕對唔容許!!
所為一次不忠,百次不容!!!!

大宅

A
:-D :-D :-D

複式洋房

我曾揀A。
因為BB未識打小報告,如果B工人對佢做D咩的話點算。

侯爵府

好媽媽勳章

通常都係咁o架啦!勤力o既通常都蠢d,
而懶o既就聰明d,我梗係簡個勤力d
o架啦!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我會揀A .
起碼佢夠乾淨同對BB有耐性, 碗碗牒牒最多比佢打爛多幾隻.

珍珠宮

兩個都揀唔落.

首頁

尾頁

跳至