懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章

救命呀~~~~個肚...........

[size=medium]救命呀~~~個肚痕到痴左線呀>.< 點算呀 試過好多方法都唔得 請問各位媽媽有何高見呀[size=medium]

男爵府

Re: 救命呀~~~~個肚...........

take a 'cool' shower
apply some olive oil :mrgreen:

伯爵府

密D搽肚紋膏啦.....無計, 我都係咁樣止痕咋.

別墅

試吓揸橄欖油丫∼∼

侯爵府

2024年龍年勳章

princesski 寫道:
試吓揸橄欖油丫∼∼
試緊la 好似好D la

侯爵府

2024年龍年勳章

mylulu007 寫道:
密D搽肚紋膏啦.....無計, 我都係咁樣止痕咋.
搽肚紋膏越搽越痕 所以冇搽la 轉左搽baby oil & body lotion law 冲凍水又會病 :-( :-( :-( 而家試用OLIVE OIL都OK law 希望真係得la :cry: :cry: :cry:

大宅

my-baby 寫道:
搽肚紋膏越搽越痕 所以冇搽la 轉左搽baby oil & body lotion law 冲凍水又會病 :-( :-( :-( 而家試用OLIVE OIL都OK law 希望真係得la :cry: :cry: :cry:

my-baby,
我當初都好痕架, 用左惠氏果隻肚皮紋膏搽好好多, 個時先知原來肚皮紋膏有止痕作用。
my-baby你盡量穿d鬆身衫, 會好d架。

侯爵府

2024年龍年勳章

kk-can 寫道:
[quote]
my-baby 寫道:

my-baby,
我當初都好痕架, 用左惠氏果隻肚皮紋膏搽好好多, 個時先知原來肚皮紋膏有止痕作用。
my-baby你盡量穿d鬆身衫, 會好d架。 [/quote]我就係用惠氏 越搽越痕呀 :-( :-( :-( 試緊OLIVE OIL 唔知係唔係心理作用 好似好d LAW 痕多3星期BB就出世啦 唯有[size=large]忍 忍 忍 :lol: :-P :-P :-P

首頁

尾頁

跳至