嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

因本人曾收到bb會送奶粉所以有去該网站的二手市場買奶粉(美素佳兒2號),後見到有人收吉奶粉罐, 開始打" ? ", 收來做什麼(之後已不敢再買). 之前買的只是2~4罐的, 太多罐我沒敢要不知來源(怎樣會有那麼多??), 前天發現新開奶粉帯有"腥騒"味. 即不敢給亞b飲, 共有二罐,有效期2012年1月, 現在多數是2010年8月的. 有冇媽媽知道美素佳兒2號是否有改良過(差7個月), 我不敢相信有人連bb都不放過, 希望有网上買奶粉的媽媽千萬要小心 !! 每個bb都是媽的命根 !!!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 1# tung66 的文章

我都係网上買,多數都係4/8/2010到期,4罐唔會買,bb會多數都係送2罐。,

男爵府

畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

見你咁講我即刻check我系“二手市場”買既2號,都發現1罐系2010年1月咖!另外有2罐系2010年5月既······ 都唔敢俾BB飲

複式洋房

回覆 1# liqinmei 的文章

今天美素佳兒收走了奶粉去試, 還換了新奶粉給我, 服務還不錯, 不過我還會追結果. 有消息告知大家, 記的吃之前自己試一下味先, 我問了药房都只是@148/罐900ml的.價格差不多.

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

有咩結果記得上黎講返~我b食緊1號...我之前打過去問...佢話暫時未收過有假貨消息(bb會第一次係送4罐1號比我架)

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我仔當年出世, 都5年幾前既事

佢地係1次過比左4罐細我試

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

畀面勳章

為了賺$ 去害 bb的小生命的人, 真相 爆佢~~

複式洋房

美素佳兒复了說沒問題, 不會有假的. 我自覚的不同, 大家都很难辨論, 唯有自已會小心點吧. 我就不會在這里買了.

複式洋房

美素佳兒近期好難買,成日無貨

首頁

尾頁

跳至