美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

有沒有人用 SK-II 產品, 效果如何?

本人三十有多, 現在開始試用.

別墅

Re: 有沒有人用 SK-II 產品, 效果如何?

我都用緊,未夠一年,係每樣野加上去,因為一次過會好貴,我見我媽用得好好. 所以跟佢try try.覺得神仙水真係好補濕, 我有時會好壓縮的mask 用神仙水+ clear solution即係淨脂明肌 full. full 完會好滑& 補濕.

仲有用美白精華,一d都唔lup,仲可以塗眼,好多美白精華都唔可以塗眼.

晚上用骨膠原,真係會增加彈性ga. firm d tim.

新果隻美白mask就唔係咁補水, 美白效果仲試緊,未知.

cleansing oil 都好用呀. 連anna sui 的 勁難洗的睫毛液都落到.

eye product 只有一支,我覺得唔夠好, 所以無用,用la prairie.

現在try 緊 好似牙膏果支野唔知叫咩,可以防紋,去紋的,未知效果如何.

時光機,即advance sign treatment,一定要用, 用左同無用分別好大. 我媽媽都係咁講.

咁你用緊d咩呀?

複式洋房

cleanser : 有少少香味, 用完好乾淨, 一d都唔乾
神仙水: 唔駛講, 正~
BHA : 用第一瓶時超正, 但之再可能皮膚適應了, 變得出來的效果無咁大

公爵府

甘果支激光淡斑得唔得呀?

thanks﹗

子爵府

2021勳章

我用緊佢既facial lift emulsion
冇咩特別,好過冇囉

洋房

多謝您意見.

有沒有試Whitening Source Clearspots. The sales 要一連用28日, 我買了未開始用. 可否去色斑, 我有斑斑的.

Eye Treatment Film. The sales 比試用我, 我覺得唔好用. 如果 De-Wrinkle Active 好用請通知我, 我未買.

Whitening Source Intensive Mask 請問您是否連續用28日, 效果如何? 我買了未開始, 如果我分閞用 如7日 之後格 1-2星期再用7 日 效果會唔會沒有連續用28 日好?

骨膠原我無買請比多D意見.

Signs Up-Lifter 主要有何效用?

有沒有用 Whitening Source Clearspots, The sales 話一連用28日去斑. 我買了(昨天買)未用. 可否分7 日格1-2week 再用, 見效嗎? 因我面面有少斑斑.

洋房

Hi, 芭比2046

請問BHA是什麼?

大宅

advance sign treatment,一定要用,Good
真實和謊言一起到河邊洗澡 ,先上岸的謊言偷偷穿上真實的衣服不肯歸還 ,固執的真實死也不肯穿上謊言的衣服,只好一絲不掛光溜溜地走回家,從此人們眼中只有穿著真實外衣的謊言, 卻怎麼也無法接受赤裸裸的真實.

洋房

可否比多D意見, 我昨天買了, 未用, 我試用Advanced Protect Essence UV, OK 另是否用UV之前用 Advanced Signs Treatment 會好D?

男爵府

神仙水我覺得好似冇咩用, 我用左三星期, 唔覺有咩特別.
係咪我用既方法唔正確, 洗面-toner-神仙水-面霜.

大宅

I just know the cleaning oil....really very good..very clean and can remove makeup....

大宅

我用過佢隻洗面膏,覺得好正,洗得好乾淨,又唔會繃緊.

大宅

我用開佢隻洗面膏, 已經用咗3年幾, 覺得佢洗得好乾淨,
而且又唔算貴, 因為可以用好耐~
面膜都ok嘅, 不過太貴啦!
佢嘅保濕產品都幾好, 用完之後真係唔會乾, 我冬天仲會搽
埋手同腳~
2個寶貝~雅詠&灝泯

伯爵府

小白兔 寫道:
我用過佢隻洗面膏,覺得好正,洗得好乾淨,又唔會繃緊.

agree!!!

伯爵府

cleansing oil真係好正!
洗面膏都好好用!
我都有用過"林憶蓮"果隻去紋 - - 無料到
advance sign treatment真係咁正! 我去sasa買盒sample try下先
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

複式洋房

神仙水 = 無用!!!

SKII waste my money
Sales好hardsell

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

debjc 寫道:
甘果支激光淡斑得唔得呀?

thanks﹗

我買左媽咪用都好ok bor~ D斑真係淡左

我自己用神仙水都好正

大宅

advance sign treatment

大宅

is Advance Sign treatment = 神仙水 ??? Some mummies saying 神仙水 is no good???? ?-( ?-( ?-(

男爵府

好媽媽勳章

我D皮膚好敏感,我用過SKII-MASK,話要連用28日可更生皮膚,潤係好潤,但D皮膚就勁敏感,28日未夠我已經紅腫到要睇醫生.

首頁

尾頁

跳至