自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: manning 今日 bb 節

thanks~~
:-D :-D :-D

伯爵府

MsFriendly 寫道:
點解咁架?! 想要女裝學習褲ge媽咪, 屋企附近只要男裝, 而我想要男裝, 附近只有女裝, 點解mannings唔可以平均啲每間分店都應該兩款都有先至係架! ?-(

咪係, 你行多幾間睇下啦

別墅

點解咁架?! 想要女裝學習褲ge媽咪, 屋企附近只要男裝, 而我想要男裝, 附近只有女裝, 點解mannings唔可以平均啲每間分店都應該兩款都有先至係架! ?-(

Agree!

我買左Chicco奶樽兩個、洗衣液兩支、寶寶金水...

無男裝學習褲,唯有揀濕棉乍! :-(

伯爵府

係呀, 個sales話牛欄牌奶粉係指定要送喎!

[quote]
nicking 寫道:
頭先我去左買野, 但係要我換牛欄奶粉sample, 再在huggies/糊仔/濕棉選一款?
我呀b都唔食牛欄
請問其他分店係咪咁?
[/quote]
唔係喎, 我全部要huggies學習褲佢都冇咁講架

大宅

DonaldDuck 寫道:

我尋晚先買左洗奶樽液同紙尿片咋 ! 激死我啦 ! :-( :-( :-( :-(

我都係尋日買左2盒米糊

別墅

車! 做咩屈我哋要牛欄奶粉, bb唔食要來把鬼咩.
我去果間萬寧只係得男裝學習褲, 佢哋仲話只係返左男裝, 咁即係一條女裝都無啦, 咁都得!!! :evil:

子爵府

唔知大家買咗咩
昨天我去太古坊, 佢話一定要買奶粉, 尿片才送
但係我晚上返到油塘, 我買保嬰丹佢就送俾我
我唔得可以加 $5換寶寶金水, 今晚返去換返

男爵府

Thanks!!

伯爵府

Minnieluo 寫道:
唔知大家買咗咩
昨天我去太古坊, 佢話一定要買奶粉, 尿片才送
但係我晚上返到油塘, 我買保嬰丹佢就送俾我
我唔得可以加 $5換寶寶金水, 今晚返去換返

買嬰兒用品就得架啦. 係呀加 $5換寶寶金水.

公爵府

請問寶寶金水點用

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

DonaldDuck 寫道:

我尋晚先買左洗奶樽液同紙尿片咋 ! 激死我啦 ! :-( :-( :-( :-(

Me too! 我尋晚至買左奶粉

子爵府

寶寶金水防蚊, 防熱費, 沖涼時放幾滴落去
Luzern 寫道:
請問寶寶金水點用

公爵府

哦~只是沖涼時放幾滴落去~明白~thanks.

男爵府

激死,頭先係公司附近萬寧買左,諗住好扺啦!但原來屋企樓下仲有9拆tim,所以,各位收集情報再買仲扺 。

大宅

點解咁架?! 想要女裝學習褲ge媽咪, 屋企附近只要男裝, 而我想要男裝, 附近只有女裝, 點解mannings唔可以平均啲每間分店都應該兩款都有先至係架!

hi,
Agree!灣仔分店一漾只得女裝,但沙田分店就話一早無晒.
本人bb就快轉皇牌牛欄no.3,請問可否送出或交換其他物品.

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

nicking
你講個間MANNING係邊?我想換男裝學習褲.

子爵府

我想要女裝紙尿褲, 用皇牌牛欄no.3一包換一條, 得唔得

clarisseyip 寫道:
本人bb就快轉皇牌牛欄no.3,請問可否送出或交換其他物品.

洋房

Clarisseyip,

I have 2 packs of 皇牌牛欄no.3, want to change 女裝學習褲 each, if u want, PM me. Thanks!
clarisseyip 寫道:

別墅

荃灣城市中心
rolandbb 寫道:
nicking
你講個間MANNING係邊?我想換男裝學習褲.

別墅

我都可以用no3換女裝學習褲

首頁

尾頁

跳至