嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

baby dream

請問除左愉景有baby dream之外邊度重有?因我想買對combi鞋!有朋友講話油痲地baby city買combi用品平過出面,有無人知?係''jusco'' or ''baby dream''邊間買會平呢?

子爵府

Re: baby dream

janetngan2 寫道:
請問除左愉景有baby dream之外邊度重有?因我想買對combi鞋!有朋友講話油痲地baby city買combi用品平過出面,有無人知?係''jusco'' or ''baby dream''邊間買會平呢?

BeBe Dream 嬰兒用品專門店分店地址:
九龍旺角新世紀廣場5樓525號舖,電話:2115 9683
香港銅鑼灣勿地臣街1號時代廣場九樓905A號舖,電話:2115 9068
九龍尖沙咀海港城海運大廈首層018號,電話:2115 9166
九龍鑽石山荷里活廣場第三層369號舖,電話:2115 9155
新界荃灣愉景新城購物商場一層兒童街69號舖,電話:2115 9223
顧客服務熱線:3525 1028

如果有會員咭有九折,或者打電話問下邊張媽咪/嬰兒用品嘅會員咭有九折。

公爵府

畀面勳章

irhk 寫道:
[quote]

BeBe Dream 嬰兒用品專門店:
銅鑼灣時代廣場905A號舖,電話: 2115 9068
尖沙咀海港城海運大廈018號舖,電話: 2115 9166
鑽石山荷里活廣場369號舖,電話: 2115 9155
荃灣愉景新城購物商場一層69號舖,電話: 2115 9223

如果有會員咭有九折,或者打電話問下邊張媽咪/嬰兒用品嘅會員咭有九折。

[/quote]

雀巢卡有九折~~

大宅

BeBe Dream 一定係最貴! 用左9折就=公價!

baby city係咪講油痲地icac樓上?

有時有d細間賣bb用品都會有combi賣,我之前買對combi鞋$17x,仲有價講,現在一般都要$198

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

luiwhy 寫道:

有時有d細間賣bb用品都會有combi賣,我之前買對combi鞋$17x,仲有價講,現在一般都要$198

baby city係咪講油痲地icac樓上> 係呀!你有無去過?

複式洋房

luiwhy,

我都想買對combi鞋,在永安買會唔會平D? “細間賣bb用品”是指邊D啊?

[quote]
luiwhy 寫道:

baby city係咪講油痲地icac樓上> 係呀!你有無去過?[/quote]
http://www.babyhome.com.tw/bb/63116[size=x-small]Nico's world

珍珠宮

Sogo 都有 combi 鞋, 先前 21/F 做BB 展, 涼鞋款有八五折

Times Sqaure - Honey B 都有 combi 鞋, 好似有九折

大宅

請問各位有無 Baby City 電話?我唔見咗呀!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

TungMother 寫道:
請問各位有無 Baby City 電話?我唔見咗呀!

TungMother :
油麻地city baby: bb用品,有好多combi野,大約係出面85%price 電話 : 96391817 油麻地彌敦道430號5樓 (即係中央郵政局對面,ICAC樓上5樓,附近有一間中華書局)
**另想問你係咪去過哩間舖買野呀?combi鞋係咪平過出面架?
THANKS

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

combi鞋仔西田有babi sale 都會係8折ka~

首頁

尾頁

跳至