產前產後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

邊間私家醫院環境好

如果開刀生 BB, 請問邊間私家醫院環境好 D 呢?

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 邊間私家醫院環境好

i like 仁安

子爵府

jlam 寫道:
i like 仁安

Me too.

大宅

Union hospital is great even though it seems more expensive than other private hospital.

洋房

法國醫院交通比較方便d。
開開心心過每一天 :-P

大宅

以環境來說,法國好些.

公爵府

好媽媽勳章

MrsBunBun 寫道:
以環境來說,法國好些.

同意, 我見過幾間都係法國好d, 不過未去過仁安, 可能都會幾好既 :mrgreen:

大宅

如果要星級, 就去港安, 如果唔係仁安都好好, 而且仁安專係婦科的.

洋房

bby 寫道:
[quote]
MrsBunBun 寫道:
以環境來說,法國好些.

同意, 我見過幾間都係法國好d, 不過未去過仁安, 可能都會幾好既 :mrgreen: [/quote]
我第一胎係st teresa, 新翼, 其實都唔夠乾淨. 而且好嘈
環境唔講得上好, 我跟住呢胎唔會去.

你有時間可以walk in去o弟下.

伯爵府

好媽媽勳章

仁安大房係4張床, 兩張兩張咁打對面, 中間條唔好闊既, 可以放到雙人sofa, 房入面有兩個washroom, 又係打對面咁響windom果邊, 一張雙人sofa "i"住window 個wall for visitor, 幾四正, 好似hotel咁feel

男爵府

你要環境好, 梗係去山頂明德E院啦!! 居高臨下, 酒店格局, 住埋C+房, 我諗你都唔想返屋企.
我就唔駛佢環境好, 只要E生手勢好同食得ok就冇問題. 我去了養和.
I support autism acceptance!

大宅

i went to Matilda 山頂明德, it's the best hospital in HK... the environment & services are so good! the food is good too!

子爵府

fatping1 寫道:
i went to Matilda 山頂明德, it's the best hospital in HK... the environment & services are so good! the food is good too!

Is it the most expensive one in HK too

大宅

i think the price of Matila & 養和 is similar... i think the doctor's fee is more expensive than the room rate... :-P

大宅

應該係港安先最貴, 因為完全無醫院feel, 似星級hotel多d.

侯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

但e生叫我預$$養和同港安係一樣。唔知边間埋單會平d??

大宅

I think Matilda is more grand & beautiful than 港安... the private room in Matilda is bigger than 港安....

洋房

My boss went to Canossa, she said the environment is good and the nurses are nice. Plus, the price is cheaper than 明德 & 養和

首頁

尾頁

跳至