想生BB

跳至

首頁

尾頁

民房

麻煩幫幫忙...我不知應該怎做

今日已經係auntie 未有來o既第3日, 持續有12天高溫(通常維持36.80~36.89, 除左中間有日係36.59), 呢几日有時會有白色分泌
今朝起床諗住用驗孕棒試下有冇bingo到, 但結果沒有紅線.我又間斷感到下面抽住抽住痛(唔知係未太緊張之故),仲有痾(但我冇亂食野架)添,
咁情況應否看醫生, 我老公話我太緊張, 我又驚俾醫生鬧我太早check唔到, 唉唔知典算
Thanks for your advice

禁止訪問

Re: 麻煩幫幫忙...我不知應該怎做

大宅

我今日都係高溫期第12天, 昨天我都有check過, 都係冇.
唔使灰心, 一日未黎m, 一日都仲有幾會

民房

Thank you u two! 冇bingo唔緊要, 我至驚係自己本身身體有事影響下次排卵所以心急想睇醫生先jar :-P

子爵府

你試下晒小小$$,買支貴小小既棒棒試下啦。

大宅

唔知邊隻牌子既捧捧比較好呢?
我係用萬x既"clear blue", 原價好似成六十幾蚊一支.

民房

下...我今朝用

大宅

你既情況似谷M多...因為我M前都有你而家d情況...

等多幾日再看看...

民房

Thanks Emen, 唯有靜觀其變啦
我老公實好失望lu, 佢諗住今次實中添. 因為我d M向來有早冇遲ga ma.
仲約左牙醫星期六補牙, 睇黎都要取消, 以免輕舉莽動...

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

醫生話其實普通一支"屈x氏"牌的棒棒巳經可以好準確驗到的, 約$35. 因為我在M沒有到的第一天用這牌子巳經驗到有bb.

[quote]由 winnieyiu 於 2005-07-13 13:55:42

你試下晒小小$$,買支貴小小既棒棒試下啦

首頁

尾頁

跳至