潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

返工唔可以著legging, 但著裙想打底著黑色厚襪褲,請問各位多數響邊度買及幾多錢?

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

你想去邊區買 ?
我想大約20-40/pair !!

伯爵府

今晚會去cwb區, 但平日會響九龍, maybe九龍灣 or tw...想要d實色見唔到肉個d, thanks!

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

cwb女人街都好多這些選擇, 而 kowloon bay 未上橋有一檔流動小販(女人來的, 多數星期日見倒佢)都有呢D野買

原帖由 mabel7705 於 10-12-29 12:15 發表
今晚會去cwb區, 但平日會響九龍, maybe九龍灣 or tw...想要d實色見唔到肉個d, thanks!

伯爵府

原帖由 TONGKITYI 於 10-12-29 12:29 發表
cwb女人街都好多這些選擇, 而 kowloon bay 未上橋有一檔流動小販(女人來的, 多數星期日見倒佢)都有呢D野買

thx!咁我今晚去cwb女人街睇下先...係唔係榴榴都差唔多?if yes, 咁我響街頭買咗就算啦...

公爵府

荃灣南豐中心有呀. 好似$20

男爵府

you should buy the ones more than 80D! 110D would be better if you want to have firm colour. I buy mine in Yata or Sogo as their quality would be better. They are long lasting but of course they would be more expensive.

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

街頭果檔已經比較多choice !

原帖由 mabel7705 於 10-12-29 12:43 發表

thx!咁我今晚去cwb女人街睇下先...係唔係榴榴都差唔多?if yes, 咁我響街頭買咗就算啦...

伯爵府

原帖由 emeraldlam 於 10-12-29 16:44 發表
荃灣南豐中心有呀. 好似$20

$20咁抵?遮到肉d色嗎?

伯爵府

原帖由 cpcog 於 10-12-29 22:22 發表
you should buy the ones more than 80D! 110D would be better if you want to have firm colour. I buy mine in Yata or Sogo as their quality would be better. They are long lasting but of course they woul ...

我都知要好的質地係應該買80d以上...但今年人工加得好少..想慳d麻..

伯爵府

原帖由 TONGKITYI 於 10-12-30 10:32 發表
街頭果檔已經比較多choice !

icic...thank you呀...但尋晚做完laser樣衰衰即刻返屋企無去到睇tim

男爵府

but it can last longer! So, at last you might spend less on them! :)

原帖由 mabel7705 於 10-12-30 10:38 發表

我都知要好的質地係應該買80d以上...但今年人工加得好少..想慳d麻..

伯爵府

回復 12# cpcog 的帖子

咁又係...放假去睇下先..希望有折啦:p

男爵府

Yata would have sales from time to time.
My 110D can be wore for years!! Highly recommanded!!
You can go to Citistore to have a look too!

原帖由 mabel7705 於 10-12-31 14:05 發表
咁又係...放假去睇下先..希望有折啦:p

洋房

回覆 9# emeraldlam 的文章

甘平? 透唔透肉嫁?

伯爵府

熱血勳章

我在大埔街邊買咗2對(一黑一灰)的厚legging(睇唔到肉色), 內裡係抓毛, 真係超暖, 但番工時當然不能用來襯高踭鞋, 只能著裙時+厚legging再+長boot, 咁就暖到爆!

每對$20.

大宅

There are also many choices in Marks & Spencer, Central shop.

大宅

so good & cheap price wow ~~

原帖由 natzuki 於 11-1-3 09:05 發表
我在大埔街邊買咗2對(一黑一灰)的厚legging(睇唔到肉色), 內裡係抓毛, 真係超暖, 但番工時當然不能用來襯高踭鞋, 只能著裙時+厚legging再+長boot, 咁就暖到爆!

每對$20. ...

大宅

九龍果邊都有好多........
原帖由 baby.wong 於 11-1-6 12:33 發表
so good & cheap price wow ~~

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至